2025 mayıs Anneleri

Amin cok tesk ederim sizde sağlıkla alın inşallah​:heart:

Merhaba benimde aynı şuan 30 haftadayım nerde yapacaksınız doğumu

Evet ben mayıs sonu gibi gözüküyor swzeryan düşğnüyorum şuan 30 haftalık adatıpta olacak doktorum sedat umur

mayıs 14 yanlış yazmışım:)

Doktorun dediğine göre benimde doğumum 31 Mayıs haftaltimiz aynı bana sadece 1 tane tetanoz iğnesi vurdular 2.ye çağırmadilar bu saatden sonra da olmaz bence 32 haftalık oldum

Normal doğum düşünen yok mu kızlar :smiling_face_with_three_hearts::sparkling_heart:

Ben normal doğum düşünüyorum şuan 34+2 yiz bakalım

Selam kızlar mayısta doğum yapacak olan kimler ve nasıl doğum planladınız heyecan var mı hazırlıklar tamam mı :hatching_chick:

Hepsi bir arada :heart:

1 Beğeni

Merhaba, mayıs sonu yada haziran başı gibi doğum olacak inşallah tam belli değil. Heyecan korku sevinç hepsi birbirine karışıyor​:relieved_face:

1 Beğeni

Benimde öyle :see_no_evil_monkey: burada 22 mayıs gösteriyor doğum tarihini ama doktorum 7mayısa gün verdi bugün heyacan dorukta artık boynunds 2 tur kordon var bebeğimin kontrol ediliyor her hafta çok şükür şu ana kadar bi sıkıntı olmadı inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

1 Beğeni

Kolay ve sağlıklı doğum olur inşallah sağ salim alırız kucağımıza​:folded_hands:t2:

1 Beğeni

Benim de öyle doğum korkusu sardı ne olcak diye bı anda kavusma heyecanı

1 Beğeni

Yaa bende 7 Mayıs’ta istiyorum. Sezeryan mi olacaksn

Normal doğum düşünüyorum. İnşallah istediğim gibi olur

1 Beğeni

Aynı duygular içinde bütün hamişler bence :see_no_evil_monkey:

Evet canım doktorum sezaryan düşünüyor bakalım kordon dolanması var boynunda çünkü

1 Beğeni

İnsallah bende isterdim aslında normal dopum ama tabi hala olabilir ilk doğumum belki açılma olur sancı olur belki normalde alırlar hiç bilmiyorum tecrübesiz oldugum için :see_no_evil_monkey:sizin kaçıncı gebeliğiniz kızlar

Sağlıkla gelsin bebişin inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Selam benimde daha önce iki sezeryan olduğu için 9 Mayıs’a gün verdi sezeryan için doktorumuz heyecan fazlasıyla var​:see_no_evil_monkey: