Amin cok tesk ederim sizde sağlıkla alın inşallah
Merhaba benimde aynı şuan 30 haftadayım nerde yapacaksınız doğumu
Evet ben mayıs sonu gibi gözüküyor swzeryan düşğnüyorum şuan 30 haftalık adatıpta olacak doktorum sedat umur
mayıs 14 yanlış yazmışım:)
Doktorun dediğine göre benimde doğumum 31 Mayıs haftaltimiz aynı bana sadece 1 tane tetanoz iğnesi vurdular 2.ye çağırmadilar bu saatden sonra da olmaz bence 32 haftalık oldum
Normal doğum düşünen yok mu kızlar
Ben normal doğum düşünüyorum şuan 34+2 yiz bakalım
Selam kızlar mayısta doğum yapacak olan kimler ve nasıl doğum planladınız heyecan var mı hazırlıklar tamam mı
Hepsi bir arada
Merhaba, mayıs sonu yada haziran başı gibi doğum olacak inşallah tam belli değil. Heyecan korku sevinç hepsi birbirine karışıyor
Benimde öyle burada 22 mayıs gösteriyor doğum tarihini ama doktorum 7mayısa gün verdi bugün heyacan dorukta artık boynunds 2 tur kordon var bebeğimin kontrol ediliyor her hafta çok şükür şu ana kadar bi sıkıntı olmadı inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
Kolay ve sağlıklı doğum olur inşallah sağ salim alırız kucağımıza
Benim de öyle doğum korkusu sardı ne olcak diye bı anda kavusma heyecanı
Yaa bende 7 Mayıs’ta istiyorum. Sezeryan mi olacaksn
Normal doğum düşünüyorum. İnşallah istediğim gibi olur
Aynı duygular içinde bütün hamişler bence
Evet canım doktorum sezaryan düşünüyor bakalım kordon dolanması var boynunda çünkü
İnsallah bende isterdim aslında normal dopum ama tabi hala olabilir ilk doğumum belki açılma olur sancı olur belki normalde alırlar hiç bilmiyorum tecrübesiz oldugum için sizin kaçıncı gebeliğiniz kızlar
Sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Selam benimde daha önce iki sezeryan olduğu için 9 Mayıs’a gün verdi sezeryan için doktorumuz heyecan fazlasıyla var