2025 mayıs Anneleri

Kızlar ben elendim :hugs:dün akşam aniden suyum geldi sezeryana alındım çok şükür hersey güzel gecti şuan iyiyiz ikimizde rabbim doğumu yaklaşanlara hamişlere ve hamile kalmak isyeyenlere kolaylık versin insallah :heart:

2 Beğeni

Lohusaligin hayırlı olsun canım çok sevindim Allah Analı babalı büyütsün :nazar_amulet: Darısı bizlerin başına :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kaç haftalık doğurdun süreç nasıldı

1 Beğeni

Maşallah canım, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım :palms_up_together::two_hearts::heart: Amin inşallah canım Allah razı olsun :heart:

Selamün aleyküm kızlar,34 haftalık oldum ikinci gebeliğim benimki de sezeryan hayırlısı olur inşallah hepimiz için Rabbim kolay doğumlar nasip eylesin :palms_up_together::heart::growing_heart:

1 Beğeni

Amin canım insallah herşey yolunda gider hepiniz için :heart:

36+2 de dopum yaptım canım aniden suyum geldi baya bi fazla gelince bide kordon dolanması olunca doktor 1saate sezeryana aldı beni hersey güzel ve kolaydı sadece sancılar ilk yürüme tuvalate cıkma biraz sorun oluyor ama insan o sevinçle onlarıda atlatıyor kolaylıkla bence anne olmak çok güzel bi duyguymus darısı sizlerin başına kolaylıkla inşallah :heart:

1 Beğeni

Gözün aydın canım darısı bizlere​:folded_hands:t2:Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini​:white_heart:

1 Beğeni

Benim Nisan sonu dediler ama Mayıs’a girdik hala birşey yok korkularımı atamadım

Benimde 27 mayıs olarak görünüyor hayırlısıyla :palms_up_together:t2:

Canım benim şuan 36+2 doktor tansiyondan dolayı riske atamam artık yatış yapalım bebeği alalım dedi ciğer geliştirici vuramiyor tansiyon yüksekliği olduğu için sen ciğer geliştirici vurulmuşmuydun?Kuveze gerek kaldı mı?

Bende 36+2 de doğum yaptım acil oldugu için ciger geliştirici iğne vurulmadı canım kuveze de almadılar 2.900 doğdu bebeğim direk temizleyip odaya cıkardılar

Çok şükür canım bizde 2680 Gr doğduk kuveze gerek kalmamıştı ama bugün sarılık değeri yüksek çıkınca bir günlük ışık tedavisi alacak