2025 mayıs anneleri tanışalımı
vaktinde doğum olursa ben
31 Mayıs ben
Cinsiyet öğrenen varmı ben 13 Aralık’ta gidicem inşallah
Hayırlısı olsun canım benim rabim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Rabim sağsalim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım
Ben 13 haftalıkken gitim ama ben ozaman perinatoloji bölümünde muayene oldum doktor dedi ikiside kıza benziyo dedi yani tam kesin değil önümüzdeki hafta aynı bölüme randevum var tekrardan gitcem bakalım hayırlısı olsun
Kaç haftalıksınız ben 16+2 doğumumda mayıs diyolarda bilmiyorum hayırlısı olsun
Merhabalar Nasıl gidiyor bebişler nasil cinsiyetleri ögrendinizmi ?
Bende 16+3
Ben henüz öğrenemedim Bel ağrısıyla devam ediyor akşamları beni çok zorluyor sizin ki nasıl @Eeemeel
Bendede ayni belim agriyor bacagima vuruyor bu aralar kipirtisin hissedym artik yavas yavas
Tanıştığıma memnun oldum canım rabim hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Bende mayis annesi olacam insallah
Selam sezeryan olursam bi aksilik olmaz ise 25 mayıs ta planlı doğum yapmak istiyorum genetik test yaptırdık cinsiyetimiz kız Liya hanımı bekliyoruz 14+2 yiz
Bende çok kilo aldığım için ağrıyor sanıyordum bebekten mi oluyormuş
- Haftada fetal dna ile ogrendik oglum oluyor.. bende de kalkarken bel agrisi var. Nefesim cabuk tukeniyor .. hala bebegi hossedemedim 16+3 olduk ..
Bizde 16+3 olduk mayista dogum gorunuyor ama sezeryan olacagi icin nisan sonu dogum olur.. erkek cinsiyetimiz..
15+3 kızım oluyorr Mayıs’ta doğum Allah izin verirse
Tabiki de bebekten ağrıyor dinlenmek
sıcak tutmak
hareketlere dikkat etmek
otururken arkamıza yastık koymak
uyurken bacak arasına yastık koymak rahatlatıyor.
Geçen öyle bı bacağıma vurdu ve kitlendim ki kıpırdayamadım ağladım. Doktoruma sordum bunlar olacak maalesef çok normal dedi