2025 mayıs Anneleri

2025 mayıs anneleri tanışalımı:smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet::pray:

2 Beğeni

vaktinde doğum olursa ben :wave:

4 Beğeni

31 Mayıs ben :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Cinsiyet öğrenen varmı ben 13 Aralık’ta gidicem inşallah

1 Beğeni

Hayırlısı olsun canım benim rabim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

1 Beğeni

Rabim sağsalim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım

Ben 13 haftalıkken gitim ama ben ozaman perinatoloji bölümünde muayene oldum doktor dedi ikiside kıza benziyo dedi yani tam kesin değil önümüzdeki hafta aynı bölüme randevum var tekrardan gitcem bakalım hayırlısı olsun :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Kaç haftalıksınız ben 16+2 doğumumda mayıs diyolarda bilmiyorum hayırlısı olsun​:smiling_face_with_three_hearts:

Merhabalar Nasıl gidiyor bebişler nasil cinsiyetleri ögrendinizmi ? :slightly_smiling_face::smiling_face_with_tear:

Bende 16+3 :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ben henüz öğrenemedim​:pleading_face::smiling_face_with_three_hearts: Bel ağrısıyla devam ediyor akşamları beni çok zorluyor sizin ki nasıl @Eeemeel

Bendede ayni belim agriyor bacagima vuruyor bu aralar kipirtisin hissedym artik yavas yavas

Tanıştığıma memnun oldum canım rabim hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah​:folded_hands::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende mayis annesi olacam insallah

2 Beğeni

Selam sezeryan olursam bi aksilik olmaz ise 25 mayıs ta planlı doğum yapmak istiyorum genetik test yaptırdık cinsiyetimiz kız Liya hanımı bekliyoruz​:folded_hands:t2::nazar_amulet: 14+2 yiz

1 Beğeni

Bende çok kilo aldığım için ağrıyor sanıyordum bebekten mi oluyormuş :sweat_smile:

1. Haftada fetal dna ile ogrendik oglum oluyor.. bende de kalkarken bel agrisi var. Nefesim cabuk tukeniyor .. hala bebegi hossedemedim 16+3 olduk ..

Bizde 16+3 olduk mayista dogum gorunuyor ama sezeryan olacagi icin nisan sonu dogum olur.. erkek cinsiyetimiz..

2 Beğeni

15+3 kızım oluyorr Mayıs’ta doğum Allah izin verirse

1 Beğeni

Tabiki de bebekten ağrıyor​:pleading_face: dinlenmek sıcak tutmak hareketlere dikkat etmek otururken arkamıza yastık koymak uyurken bacak arasına yastık koymak rahatlatıyor. Geçen öyle bı bacağıma vurdu ve kitlendim ki kıpırdayamadım ağladım. Doktoruma sordum bunlar olacak maalesef çok normal dedi​:pleading_face: