Bu nasıl oluyor kafam karıştı ben 17+3 doktorum mayıs sonu haziran başı bekliyoruz dedi, burada birçoğu anne adayı 15-16 haftalık olanlar Nisan da bekleyen de var mayıs ayının ikinci haftası bekliyorum diyen de var Biri beni aydınlatabilir mi
Planlı sezeryan doğum yapılacaksa 38 hafta civarında alınıyor benim iki sezeryanim var üçüncü olacak nasipse uygulama 28 Mayıs gösteriyor ama hem planlı sezaryan olacağı hemde yüksek tansiyondan dolayı riskim olduğu için doktorum 20 gün önce alırız dedi
Hayırlı olsun şimdiden sağlıcakla alın kucağınıza sezeryan doğum o kadar geri attığını bilmiyordum, ona rağmen ben doktora henüz vainal doğum istediğimi söylemedim erken olduğu için bana direk 2 hafta arası olacağı söyledi kafam karıştı o yüzden
Mayısta doğum yapacak olanlar varmı kızlar ve normal doğummu sezarynmı dusunuyosunuz
Benim de hesabıma göre 31mayıs doğum, 21+5 günlüğüm ama ultrasonda 2 hafta önde gidiyor.
Kızlar siz tetanoz aşısı dışında birşey yaptınız mı şuana kdr, kan değerlerim iyiydi ekstra vitamin ilaç takviyesi almadım . Doktorum bacak ağrılarım için magnezyum yazdı ama içmedim ya
Ben tetanz yapilmadm hâla ama 1 2 haftaya yapilcam canm bnm kan degerlerm dusuk b12 devit3 demir ve magnezyum kullaniyorum bence magnezyumunu kullan ilerde cok kasılman olur bnm magnzyum eksiklgnde bacagma kiramp girdi 3 4 gun yuruyemedm yatamiodm bile cok kotu o kiramplar
Bende inş.mayista doğumum
Allah yardm etsn hepimize bnmde mays 25 gosteryo norml dogummu dusunuyosnz
Yok sezeryan benim ki oğlumda sezeryan oldum yine oğlum olacak inşallah ama içim hep kız diyor
Hayırlsıyla gelsinler insallah peki yenidoğan bebeklere aşı yapiolarmış aşılar zarar verio dien profsrler var yaptirmayi dusunuomusunuz
Oğlumun aşılarını sağlık ocağında hepsini yaptırdım sorun yaşamadık doğacak bebebgimde de yaptiracagim
Benim ilk gebeliğim ve aşı hakknda cok fazla kötü şeyler yazan olmuş oyüzden ne yapcamı bilemedm aşılardan snra bebeklerde sıkntlar oluyo die
Hmm belki bebeğe olumsuz etki yapan anneler vardır ama benim bebeğimde sorun yaşamadım yan etki filan olarak
Tesekur ederm tetanoz aşısı oldunuzmu
Evet oldum siz oldunuz mu
Cinsiyet belli mi sizin kac haftalik
Bnde 1 2 haftaya olcam ama korkuyorum bebeğe bsey olurmu die 22+4 erkek
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim korkma bişey olmaz herkes yaptırıyor
Amin hepimize insallah saoln
Magnezyum ilk zamanlan bacaklarım ağrıyordu içtim bıraktım, kramplarım de dindi ondan kullanmıyorum. Sana da çok geçmiş olsun sağlıklı al kucağına