2025 Haziran Anneleri

Uyku sorunu bende 3 gundur yasiyorum kafami koydugum an uyku geliyor surekli uyumak istiyorum​:face_holding_back_tears:

Bugün değilde inşallah yarından sonra doguralim arkadaşım:) bizimkilerin bugun çok işi var bayramdan dolayı :slight_smile:

1 Beğeni

Ben doğurdum :slight_smile:

Ayyy masalllahh, tebrik ederim günümüz ayni idi :slight_smile: nasıldı normal mi sezeryan mi ?Nisan geldikten kaç gün sonra oldu:)

Gözünüz aydın rabbim hayırlı evlat eylesin​:cherry_blossom:Kaçıncı haftada doğum yaptınız

38 haftalıkken yaptım

Sezeryan mı? normal mi?

Normal oldu doğumum

1 Beğeni

Bende 39+2 yım , vajinamda çok degiisk basınç hissettim, acile gittim nst ye bağlandım kasılma gözüktü hafif , ama acilmam yok imiş sancı olunca gel dediler. Alttan muayene bile bana yetti, gözüm çok korktu nasıl yapicam diye düşünüp duruyorum :frowning:

1 Beğeni

Sancılar gelince sadece sanciya odaklanıyor sun onun için korkutma kendini hepsi geçip gidiyor cesaret iyidir bak​:smiling_face_with_three_hearts:

19 Hazirana gün aldık.Heyecan stres korku hepsi var

Değil mi , o zaman da biran önce çıkarmak isterim öyle düşünmeye çalışıyorum korkumu yenmek için : ) Allttan muayene sonrası hala açık kırmızı şeklinde kanama geliyor bu Nisan mi acaba

Allah yar ve yardımcınız olsun sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza :slight_smile:

İnşallah rabbim arkamda kalan cocuguma yardım etsin

Kesinlikle sancı olduğu zaman biran önce doğması için elinden ne geliyorsa onu yapıyorsun artık o zaman korku değil de acaba kaç dk sonra bebeğim kucağımda olur hiisine kapılıyor sun .kanaman muayene öncesinde var mıydı yoksa muayene den sonra mı oldu nişan kendi gelir ama alttan muaneden sonra kanama da olur bazen

O zaman şu an 4 gününüz kalmış öyle mi ayy ne heyecanlı ama :smiling_face_with_three_hearts:

Rabbim böyük seni çocuklar ina bağışlasın inşallah :heart: bende aynı şekilde arkamda kalacak olan çocuklarım için çok endişeliyim gerçekten :pleading_face:

Evet dün kan geliyordu muayeneden sonra , bugünde günlük pedi dolduracak şekilde kahverengi akıntı gelmiş baya . Bilemiyorum Nisan mi diye , açıkçası gitmeye korkuyorum kasığımda çok hafif sizi var , iyice siklasirsa gideceğim alttan muayene korkuttu beni

Anladım bu iyi değil aslında ama eğer ki muayene edildiysen normal de geliyor sonra sında ama sen yine de dikkat et sancın varsa durma veya ağrın baskı da hissedebilir sin bunlar doğumun yakın anlamına gelir evet gözünü korkutabilir ama senin ve bebeğinin sağlığı için artık sık sık gitmen gerekecek şöyle düşün bunlar son demler Allah in izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini :smiling_face_with_three_hearts:

Çok tatlısınız desteğiniz için teşekkür ederim :slight_smile: dua edelim birbirimize :rose: