Rica ederim canım .aynn dua edelim ediyoruz zaten rabbim sen kimseyi darda birakma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir avazda
36+5 deyim . Sezeryan planlamasini kac gun once doktorunuz yapti . Bizim hala dogum konusulmadi 37+1 kontrol ve nst var
Kaç haftalık oluyorsunuz o zaman. Neden sezeryan oluyor acaba
Genelde bu haftalarda yapıyor doktorlar. Benim 36. Haftada yapmıştı ama ben sezeryan istemiyorum önce normal doğum denemek istiyorum o yüzden bekliyeceğiz bakalım
Bende 25 hazirana aldım günü ama normal doğum denemek istiyorum öncelikle o yüzden biraz bekliyeceğiz. Çok strest yaptım günüm yaklaştıkcarabbim hepimizi bir avazda kurtarsın, sağ sağlim kolay doğurmayı nasip etsin inşallah
Tansiyon var yani kan sulandirici vs karisik biraz bana riskli olmasin diye sezaryan onerdi bende zorlaniyorum artik okeyledim. Ama normal dogum en guzeli hepimiz saglikla kucagimiza alalim da sekli hic onemli degil:)
38 den sonra sanirim sezaryen aliniyor. Benim tansiyonum takip ediliyor yukselmedigi surece icerde duracak minik bey ama sanirim bir gun verirler eninde sonunda diye sormak istedim:)
Bende kan sulandırıcı kullandım 36 da kestim doktorum öyle demişti. Amin canım öyle tabiki ama bazı doktorlar kolaylık olsun diye ugrasmiyorlar sezeryan diyorlar hemen hekimini iyi seç o yüzden. Benimde ilk hamilelikte ugrasmadilar korkuttular beni sezeryana tamam dedim ama şimdi ki aklım olsa demezdim, o yüzden ikinciyi normal istiyorum gerekirse başka doktora da giderim
Tansiyon icin sanirim diyorlar ama dönüşünuz icin teşekkür ederim cuma gidince tekrar konusurum
Herşey gönlünüzce olsun inşallah
38+3 oluyorum.İlk doğumum sezeryandı.İki gebeliğin arası da az olduğu için tekrar sezeryan ve daha erken oluyorum
37/2 doğum yapanininz oldumu kızlar?
Gözünüz aydın Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin benim de 25 Haziran olacak büyük ihtimal
Ne kadar süre var ilk gebeliginizle arasında?
25.06.24 Haziran oğlum 19.06.25 Haziran kızım olacak
Allah bağışlasın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu da
Amin inşallah cümlemizin evladını
Allah bağışlasın,sağ sağlim kavuşursun evladına inşallah canım dualarda buluşalım inşallah
Temmuz annesi olacakken bebeğim sabırsız çıktı, ben de size katıldım!
Amin inşallah canım