Ağrımaya yer yok diyebilirim kasıklarda hareket ettirmeyecek derecede kramp rahim kasılmaları sırt ve bel ağrıları karnının yanlarindan göbeğinin ortasına birleşen sancilar miğde ekşimesi sıcak basması bacaklara giren kramp yerlerin ağrıması ama şunu öğrendim ki her hamilelik bir önceki hamileliğini aratıyor insana son 17 gün
Amin inşallah güzel anne
36+3 deyim uyuyamıyorum eşim gece vardiyasında şu an çok korkuyorum uykuda ani bir şey olursa diye arada gercekten acıtan sancılar yaşıyorum umarım vaktinden önce gelmez tabiki hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Benim ilk gebeliğim ilk zamanlarım güzeldi şimdi hani vaktinde doğsun ama doğsun diye bakıyorum cidden çok zormuş sanırım uzun bir süre çocuk düşünmeyebilirim yada tıp ilerlerse babalar doğursun hahaha işin şakası tabiki hayırlı sağlıklı doğum diliyorum
Amin inşallah tüm gebelerinize rabbim hayrli dogumlar eglesin inşallah benim 3. Gebeliğim biraz supriz oldu ve okadar zor geçti ki her trenestr da farkli şeyler yaşadım şuan 36+2 deyim aşırı zorlanıyorum keşke böyle akşam yatsam sabah kalksam ve doğum zamanı gelmiş olsa birde tek başımayım eşim yanımda yok iki çocuk biri 6 biri 2 yaşında çok zorlaniyorum
Haziran 3üne gün aldık İkinci hamileliğim ama ilkinin üzerinden 15 yıl geçince unutmuşum
Korku heyecan karmakarışık duygular içerisindeyim. Hepimize sağlıklı doğumlar
Sezeryan mi olacak acaba
Evet sezaryen olacak
Kaçıncı haftada sezryan acaba
37+1 de doğmuş olacak inşallah
8 gün geçmiş bile bebeğinizi kucağınıza aldınız mı acaba çok heyecanlı günler
Merhaba neden okdar erken alıyor muhtemelen doğum tarihi o şekilde çıktığı icinmi benimde mesela muhtemelen doğum tarihi 38 hafta 25 Haziran dedi ayın 12 hazirana gün verdi konusmk için ama ben 39 da yaptırmak istiyorum 37 çok erken ilk kızım 9 yaş arası benimde 38 oldu kızım bunu 39 istiyorum olur demişti daha önce konusmustum yinede bakarız demisti ama bakalım nediyecek
Tansiyon ve şeker hastasıyım. Bu zamana kadar bile iyi dayandık Gelişimide yaklaşık 3 hafta ileride biraz iri bebek. Riske atmayalom dedik doğumu planladık. İnşallah sağ sağlim kucağıma alırım
Heyecan var mı benim 5 günüm kaldi
Benim de 10
Bende de son 8 gün , bugun aşırı hAreketli geldi bana bebeğim, benimde iki günden beri gün içinde aşırı uykum geliyor sizde de oluyor mu , uyusamda hiç uyumamış gibiyim
Ben geceleri pek uyuyamadığım için uykum otomatikman hep var
Bende de öyle idi , dünden bu yana çok değişik hissediyorum halsizligimde çok fazla , acaba doğum habercisi mi
Bilmem genelde yüksek enerji doğumun habercisi diyolar. Normal doğumda efor sarfedildiği için vücut enerji biriktiriyormuş ama tabii bilemiyorum
Benimde 8