Benimde haziran sonu, 32 haftalığız şuan, başladık hastane çantasını hazırlamaya Sağlıkla gelsin bebişler
Rabbim kolay doğum versin hepimize
Normal de 15-Haziran 1 Temmuz arası dedi doktorum ama erken doğumda olabilir kurban bayramında falan o yüzden biraz bi diken üstündeyim
Hanımlar valla gönderiyi açtım sancılarım başladı bakamadım düzgün kusura bakmayın.
Hepimize rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Hastane çantalarınıza neler koyacaksınız yada koydunuz
hadi birbirimize destek olalım unuttuklarımız varsa alalım mucize annenin güzel anneleri
(biberon,gumus kapak,sut sagma makina poseti gogus ucu pedi) Anne alt ust pijama boyadan pijama terlik corap emzirme sutyeni depend kulod normL kulot Bebek 2 10lu takim hastane cikis 1 yedek takim Battaniye agiz mendilleri zibin ince kalin muslin Disfircasi macunu gbi kisisel esya Baska varmı eksik benim ilk dogumum
Pisik kremi , gogus ucu kremi , sut getiren bir icecek koydurttular bunlar da bugun ekledim unuttum
Ben de aynen bunları koydum ek olarak hasta bezi de koydum kendim için. Bebeğe de alt açma bezi koydum. Nevresim takımı koydum sezaryen olacağım için. Bi de kendim için normal pet koydum depend dışında. Bebeğe emzik de bıraktım nolur nolmaz diye. Islak mendil bebeğe bez alt temizleme pamuğu. Kağıt havlu. Kirliler için poşet de attım bavula
Hazal kendine mi bebege mi nevresim takimi koydun peki. Hastane boyle bisi istememiş sezeryan olCak benim de kesin.
Kendim için bıraktım canım . Hastane istemedi zaten ne getireyim diye de sormadım hiç sormak mı lazım onlara acaba
En az 2 gün yatış var onların çarşaflarında yatmak istemedim gelen gidenim olur bi de temiz kendi nevresimlerim olsun istedim
Tamam canim teşekkür ederim. Bende bilmiyorum kac gun kalacagimi da zaten tansiyon var dogum tarihimi de netlestirmiyorlar duruma gore hareket ediyoruz. Ondan kim ne derse canta kenar da ekliyorum
Rica ederim sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Insallah canim hepimizin bebisleri vaktinde saglikla gelsin
Pişik kremi ,gümüş kapak, emzik bu tarz şeyler hastanede ilk edapta lazım olmuyor canım. Size tavsiyem sezeryan olacaksanız 2 si 1 arada yada 3 ü 1 arada almanızı tavsiye ederim benim ilk sezeryanda baş ağrım olmaması için hemde narkozu erken atmam için kendime gelince içmiştim çok faydasını gördüm hemsire de demişti zaten. Pişik olmaması içinde hemde kimyasaldan uzak tutmak içinde ıslak mendil yerine alt temizleme pamuklari tavsiye ederim
Hanimlar lütfen cevaplarmısınız bebek iki hafta önden gidiyorsa doğum iki hafta dahami erken olur yoksa adet tarihimizde gozuken dogum tarihindemi olur kafama takildi
Bizimde doktor umuz iki hafta önde gidiyor dedi erken doğum olurmu dedim evet dedi şu an 8 deyiz ama bebek sekisi yarılmış dedi iki gün sonra tekrar randevum var bakalım bu sefer ne diyecek ler iki farklı doktor a gidecem bu düşünce için bende korkuyorum ama evet demişti erken doğumu tetikler demişti en son
Benimde 1 hafta önden gidiyor dedi ama bende sormadım hiç doğumu etkiler mi diye
Ayy son 9 gün kızlar çok çok heyecanlıyım ve cinsiyetini bilmiyorum doktor ilk başlarda kiz dedi şimdi süpriz dedi çok fazla heyecan panik stres var uyuyamıyorum
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Haziran Anneleri nasılsınızzzz nasıl geçiyor günleriniz sizlerde sancı yaşıyor musunuz geceleri uyuyamama gibi durumlar oluyor mu ve korkuyor musunuz ben gibi
Geceleri sıcak basmasi ve tuvalete gitmek dışında uyursam güzel uyuyorum bebek hareket edince bazen kasıklarıma doğru bir ağrı iniyor ne yazık ki korku ve endişeler de elbette var ama aklıma getirmemeye çalışıp ana odaklanıyorum son haftaların tadını çıkarmak istiyorum bebeğimin hareketlerini hissetmek dünyaya bedel bir şey Allah hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Gece hiiiiiic uyuyamadım, kasıklarım ve kalça bölgem agrimaya başladı, hareketlerim yavaşladı iyice , sanki gelecek gibi hissediyorum bugün 37 bitti 38 den gün alıyorum