Selammmmm güzel annelerkimler Haziran annesi? Aynı zaman da doğum yapacak anneler bu gönderide buluşalım mı?
Hem sohbet hemde eksikleri konuşuruz
Benim Haziran sonu gibi gözüküyor. Sizin ne zaman? Eksikleriniz bitti mi? Haydi sohbete
Son 37 gün inşallah , tahmini 13.06 diyor doktorum 40. Haftanın dolmasına . İlk gebelik, eksikler hep çıkar eminim, onunda çaresine doğumdan sonra bakacaz artık çantamı da hazialrdim . Sağlıkla kolaylıkla gelsinler ins
Birşey kalmamış sizin doğuma sağlıkla mutlulukla hayırla gelsin insallah
benimde ikinci doğum, 8 sene geçti aradan, eksik bitmiyor dediğiniz gibi ama ara çok olunca, her doğumda yeni gibi ne yapacağım endişesi oluyor
Hayırlısıyla benimki de Haziran sonu gözüküyor 32.haftadayiz eksikler bir bir yerine oturuyor artık hastane çantası hazirliycam ben de bugünlerde yıkayıp ütü yaptıktan sonra
Benimde Haziran sonu olacak hayırlısıyla şuan 32.haftanin içindeyim ben hastane çantamı hazırladım ufak tefek eksikler var kendim için alacgaim sabırsızlıkla bebeğime kavuşmayı bekliyorum
Benimde 1 Haziran gözüküyor 25 günüm kaldı ama ondan önce gelir dedi doktor çok tırsıyorum
Benimde 21 haziran Allah’ım nasip ederse
2 Haziran inşallah günümüzü aldık Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla hayırla kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Benimde Haziran sonu sezeryan olacak 8 sene ara verdim 2 . Hamilleik şuan 31.5 haftam
Kaçıncı haftada gün veriliyor bide sezeryan.mı
Songül hanım kaçıncı haftada gün verildi acaba bende 32 olucam sezeryan 2. Gebelik ama daha gün. Vermedi
Merhabaa hamişler benimde haziran 18 gozukuyor 34 haftalık hamileyim ama dr bi hafta oncesinde de gelebilir dedi tamamen bebisin isteğine bağlı
Sezeryan canım 35+3 düm verdi canım 2. Gebelik
35+3 düm verdi canım benimde 2. gebelik sezeryan olcam
Anladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim normali dı diğer leri bu sefer sezeryan gibi görünüyor ondan dolayı merak ettim bizde 29+6 olduk bugün
Amin inşallah canım sağolasın seninkinide inşallah neden dolayı sezeryan gözüküyor
Amin inşallah canım Allah razı olsun Benim hipertiroidi yani zehirli guatr hastalığı çıktı diğer oğlumdan sonra nefes sıkıntı var şimdi nefesim gidip geliyor birde kalça kırığı oldu son doğum da çok zorlandım doktor a sordum istersen sezeryan yapabileceğini söyledi bakalım
Anladım canım çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun inşallah hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun cümlemiz hakkında hayırlısı olsun rabbim böyük kimseye çekemeyeceği derdi yüklemez
Bende 32+4 haziran ortası sezeryana gün verilir galiba ve dahs çanta başka şeyler hazır değil