2025 Anneleri gelin buluşalım

Kazagistan — Ocak ayı — bir erkek bebek bekliyoruz oğluşum gelicek inşallah :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:24 hafdalik aşkım

12+5 13 Nisan’da doğum inşallah cinsiyet belli değil

Merhaba bende Silivrideyim hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Ben bu gebeligimde önce bir düşük yaşadım o zaman Silivri’deki doktorlara gittim baktım sadece başından salma bir şekilde davranıyorlar. Düşük yaptığım zaman Esenler Kadın doğuma gitmiştim çok ilgililerdi iki aydır düzenli olarak oraya gidiyorum. Bu arada selimpaşada oturuyorum ben sen merkezde misin

Anladım bende şu an doktor bulma arayışındayım hala belirsiz.Evet merkezdeyim ben.Kaç haftalıksın

@Glsnn kızlar nesi var 2024’ün gül gibi yıl :rofl: ben pespembe gül gibi kız dünyaya getirdim :star_struck: siz doğurana kadar 8 aylık olacak size başarılar :joy: büyüme atakları var,diş kasinmalari var,2.ve4.ay atakları var :sweat_smile: kırkından sonra sürekli huy değiştirmesi var :sweat_smile: bende 2026’yı manifestliyorum tekrardan, 2026’da kardeşi olsun istiyorum :upside_down_face:

12 oldum bugün sen.

Belli mi cinsiyeti? Ben 26 haftalığım kızım olacak ama güzel bir hastene ve doktor bulursam herşey daha iyi olacak :dizzy:

Yok dün kontrole gittim belli değil daha. Sen daha önce hangi hastaneye gidiyordun? Sana şöyle söyleyeyim eğer gidecek imkanın varsa esenlere git derim orda gittiğim doktor cidden çok iyi

Ayniyiz bizimde 3 mart gosteriyor ama onden gidiyoruz birde kiz bebek daha erken gelir diyorlar

Benimde erkek bakalim ne zaman gelecekler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızlar yarın şeker yüklemesine gideceğim dua edin bana :face_holding_back_tears:

Esenlere gidemem diye düşünüyorum midem çok bulanıyor arabayla git gele dayanamam burda birçok doktora gittim devlete özele ama içime sinen çok olmadı oğlumda eser beye gitmiştim çok memnundum oda yokmuş sanırım. birde kolana gideceğim hakkı beyi iyi gidiyorlar bakalım

Geçen cuma gittim doktora 24 +6 günlük dedi şuan ne kadar olyor özele gitmiştim daha önce bir hafta önde gidiyor demişti gittiğim bu son doktor devlette bişey demedi sadece 24 hafta 6 günlük dedi benimde kafam karıştı uygulamaya göre mi gidecem doktorun dediğine mi

:joy:2024 yılda bir şey yok canım pespembiş hanımefendiler, masmaviş beyefendiler doğmuştur :smiling_face_with_three_hearts: ama bizim erken gelirse birkaç günlükle o yıla yazılmış olup ilerde okul askerlik bisiürü dezanvantaj olacağını düşünüyorum ama isteğe bağlı göndermeyedebilirsin tabi :blush:ocak olursa tam hakkıyla yıla mutabık oluyor. İşin toz pembe kısmı burası mühim olan sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmek :innocent:ilk annelik duygusu ile düşünüyorsun böyle illa. Doktoruma ultrasonda kime benziyor demiştim :face_with_hand_over_mouth:sağlıklı mı nasıl mı demiyorsun da onu mu düşünüyorsun demişti. Dediği gibi de öyle ama ilk heyecan ilk annelik duygusu böyle şeyler oluyor tamamen masumâne düşünceler :innocent:

Anladım umarım gönlünüzce birini bulursun

Merhaba ben izmir’den 9 haftalık gebeyim mayıs ayı annesi olucam nasip olursa

Merhabalar herkese bizde 24+6 olduk ocak doğumlu bir kızçem olucak inşallah​:palms_up_together::palms_up_together::relieved:

Aaa anladım canım hiç öyle düşünmemiştim :smiling_face_with_three_hearts: yani okul olarak askerlik olarak düşünmeniz tabiki normal ama ben bilmiyorum ki hiç :smiling_face_with_tear: mesela benim 99 Aralık doğumlu bir arkadaşım var şu an 24 yaşında 2 ay sonra 25’ine girecek bende ondan sonra 2 ay sonra 26’ıma giricem mesela ama bizimle beraber okudu ebat olarak maşallahı var boy pos :joy: belki onun da etkisiyle 2000’lerle değil kendisi de 99’da doğduğu için 99’lularla eğitim hayatına başladı.

1 Beğeni

25 haftalik ocakta dogum insallah kizim olucak​:heart: