2025 Anneleri gelin buluşalım

@Merve22 @Annesibebisi aramıza hoş geldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :bouquet::hugs:

Evet 22 haftalığım bende

Hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts:

İstanbul Silivri

@Annesibebisi @Merve22 Kızlar hoş geldiniz :bouquet::smiling_face_with_three_hearts:Hamileliğiniz hayırlı mübarek olsun sağlıkla gelsinler inşallah :palms_up_together:t2:

Yalnız değilsiniz bizim temennimiz de o yönde hayırlı mübareğiyle 2025 olsun da gün fark etmez diyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Bizimde 26+4 haftalık 6 ocak gösteriyo​:hatching_chick::blue_heart:

1 Beğeni

Ayyy sağlıkla kavuşmak dileğiyle :nazar_amulet::face_holding_back_tears: şeker yüklemesi yaptırdınız mı acaba

Açlik tokluk şekerime bakıldı allaha şükür birsey çikmadı

Amin hepimiz insallah sağlikla alalim bebişlerimizi kucağimiza​:blue_heart::hatching_chick:

1 Beğeni

Onu nasıl yaptınız acaba önce aç sonra yemekten kaç saat sonra mesela

Aç olarak gittim kan verdim sonra kahvaltımı yaptım tam 1 saat sonra da tokluk kanı verdim

Seker yüklemesinde içilen Glukoz bana çok faydalı gelmedi doktorumda böyle yapmayı tavsiye etti böyle daha iyi oldu

2025 ocak annesi olacağım allah nasip ederse, kızım 23+5 günlük :cherry_blossom:

Belli olmaz tabii ama Rabbim sağlıkla yeni yılda nasip etsin bizlere :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Amin canım inşallah hayırlısı mübareğiyle :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2::cherry_blossom:

Bizde 11+5 cinsiyetimiz henüz belli değil Nisan 20 olarak gözüküyor doğum şimdilik

Bizimde tam olarak sizinki ile aynı durumlar , birebir :blush: hayırlısı ile doğmaları nasip olsun inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bendede oyle