Maşallah. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah.bu arada siz de ara ara karın kasılmaları yaşıyor musunuz?
Evet özelikle Bi 10 gündür. Korkmuştum ama rahim vücut genişliyor normal olarak zayıf olanlarda daha çok oluyormuş haliyle vücut ilk defa genişliyor Kaç yaşındasınız kaçıncı gebeliğiniz?
Benim çok erken başladı aslında kasılmalarım. 21. Haftadan itibaren var. Son iki üç gündür de sıklaştı. Bu benim ilk gebeliğim 27 yaşındayım ve evet zayıfım. Belki de ondan bu kadar erken yaşadım. Doktor kontrollerinde bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar sadece magnezyum takviyesini günde iki doza cikartti doktorum
Bu da aynı bende 27 yaşındayım ilk gebeliğim 50 ile hamile kaldım.Bende özelikle 20.haftadan sonra kasılma ağrıların olmuştu doktorum zayıfsın normal dedi birde 5 ay kustum kilo bile vermiştim. Kilolular işkembe olduğu için çocuğu bile hissetmez son aylara kadar dedi.
Ben D vitamini demir ilacı kullanıyorum kan değerlerim çok düşük onun haricinde iyi şükür.Günde iki içmem gerekirken bulantıdan 1 kullanıyordum 23 haftadan sonra ikiye çıkardı
Ay her şeyimiz aynı neredeyse. ben de 50 kilo ile hamile kaldım. İlk 4-5 ay kustuğum için 3 kilo verdim. Şu an da 52 kiloyum. Bakalim totalde ne kadar alacağız
Anladım canım. Rabbim hepimize şifa versin inşallah. Bunlar gelip geçici süreçler. Yeter ki yavrularımız sağlıklı olsunlar
Bende 2 kilo vermiştim 52 buçuktum en son 6.aydan sonra alırsın diyor doktorum. Zaten son 3 ay da çocuğa çok lazım öncekiler kendimize
Çok haklısın canım. Bence gayet iyi gidiyoruz Allah’tan hayırlısı
Amin canım kesinlikle bunlar normal süreç bulantı ağrı kasılma elhamdülillah. Rabbim varlıklarıyla dayokluklarıyla da imtihan etmesin inşallah Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Yürüyüşlere başladın mı canım? Ebe hergün yarım saat yürü ev işi yürüme yerine geçmez diyor. Ben yeni toparlamaya başladım aldığımı da vereyim mi düzenli yürüyüşün yok amma istek Dikişsiz kesisiz normal doğum
Amin canım benim gerçekten tam olarak öyle. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizlere iyi birer ana baba, evlatlarımıza da hayırlı evlat olabilmeyi nasip etsin
Amin
Düzenli yürüyüş yapmıyorum ben de ya yapmak mi lazımmış. Ben de normal doğum istiyorum. İnşallah nasip olur
20 haftalıktan beri beni sıkıştırıyor minimum 15 20 dk her gün yürüyüş yap. Açılmaya normal doğuma iyi galiba muhakkak öyledir benim arkadaşım 3 aylıkken başladı ama 10 kilo almıştı ağırdı ben bulantıdan pek yapamadım birde kilo gider diye
Ben de ilk 4 ayı çöp olarak sayıyorum bulantilarim benim de kötüydü. 7. aydan sonra başlarım diye düşünmüştüm ama bebişin ne zaman geleceği belli degil simdiden baslamak en iyisi galiba dediğin gibi
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı ?
13+2cinsiyetimiz erkek bakalim nisan basi gibi dogum
13+3 hamileyim. Doğum kısmetse 8 Nisan görünüyor ama belli de olmaz:)
26+6 Ocak 4’ te doğum görünüyor ama çok sınırda Umarım 2025’te olur doğumum. Yeni yıl yeni bir hayata başlangıç 🩷