2025 Anneleri gelin buluşalım

Amin inşallah canım :pray::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

16 haftalık cinsiyet belli değil mart doğum

1 Beğeni

Benim şeker yüklememi doktorum 12. Haftada yaptı. Ailemin hepsi neredeyse şeker hastası olduğu için. Benim normalde şeker problemim yok ama gebelik şekerim çıktı. İyi ki de erken yapmış çok şükür ona göre besleniyorum kuzucuğum da bu sayede çok iyi. Şeker yüklemesini kesinlikle yaptırın ama doktorunuz öneriyorsa çünkü gerçekten bebek için çok önemli.

Bende bu hafta yaptıracağım biraz korkuyorum yorumları okuyunca :face_holding_back_tears:

Amin canim agzina saglik :pray:

1 Beğeni

Merhaba ben de 15+3 üm Mart da dogum yapicam inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Korkacak hiçbir şey yok. Emin ol bebeğinin sağlığı için bilmek en güzeli gebelik şekerinin olup olmadığı ona göre bir yol izliyorsun ve ona göre besleniyorsun ve bu sayede bebeğin daha sağlıklı oluyor.

1 Beğeni

Hayırlısı ile :pray::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

İstanbul’da olan var mı aranızda :white_heart:

Amin hep birlikte inşallah bebislerimizi sağlıkla kucaklarimiza aliriz :heart::heart::heart:

1 Beğeni

25+ 3 haftaligim nasipse dogum ocakta olucak

Ikimizinde ayni gun gözüküyor dogumu

Ayy sağlıkla alalım kucaklarimiza bakalım önce hangi bebiş gelecek

Bakalim hangimizin bebisi once gelicek sağlıkla kucagimiza alalim insallah

26+0 :heart_eyes:cinsiyeti bı kız bı erkek dediler hala bilmiyorum minik bebişimii kısmetse ocakta doğum​:pleading_face::white_heart::white_heart:

Ayy karşılaşmamız ne güzel :heart_eyes: benim de doğum tarihim 7 ocak 2025. Ben de sizin gibi dua ediyorum 2025 doğumlu olsun diye :joy: Cinsiyeti nedir bebişin. Sağlıkla gelsin🩵

1 Beğeni

:heart_eyes::innocent:Erkek sizin? Amin sağlıkla, kolaylıkla, güzellikle gelsinler inşallah :heart_hands::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Üçümüzün günü aynı :innocent:yavrularım sağlıkla gelsinler inşallah :smiling_face_with_three_hearts: sizinkinin cinsiyeti ne?

2 Beğeni

İnşallah canım amin :palms_up_together::cherry_blossom:bizimki kız. Sizin nedir?

2 Beğeni

Erkek :blush::blue_heart:

1 Beğeni