Hadi gelin buluşalım neler yaşıyoruz paylaşalım ben 24 haftalık oğlum olacak Ocak doğum
12+6’yız daha cinsiyet için erken bizde. Nisanda doğum inşallah
İnşallah sağlıkla
18 haftalik olduk 3 mart gösteriyor ama subatta gelir diye düşürüyorum cinsiyet erkek 🩵
Sağlıkla kavuşman dileğiyle
Ay bende 25+2 uygulamaya göre 14 Ocak doğum inşallah oğluşum olcak
Ayyy çok yakınız şeker yüklemesi yaptırdın mı
Yok yaptırmadım daha canım 2 hafta sonra gidicem
Ben de 21+1 deyim, doğum 11 Şubat olarak görünüyor ama doktorum Ocak sonu da gelebilir dedi
Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah
25+1’im kızçem olacak kısmetse doktor sezeryanla alacağını söyledi. Normalde doğumum 14 veya 16 ocak gibi olacaktı. Ama eğer suyun vs gelmezse 5 ocak veya 7 ocak gibi alırız dedi
Bizde 26 haftalığız. Uygulama 7 ocak gösteriyor sınırda bir gün günü gününe doğmaz erken doğarsa, aralıkta doğabilir istemiyorum 2025 li olsun hayırlısı mübareğiyle sağlıklı bir şekilde
Ay aynıyız canım günü gününe inşallah her birimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Amin inşallah
Ayyyy çok heyecanlı hayırlısı ile gelsin inşallah
Şeker yüklemesi yaptırdın mı
Bizde 26 haftalık minik bir kızız 8 Ocak doğum gözüküyor ilki normal 40+3 te doğurdum bu öyle olmaz inşallah çok bekletmez diye umut ediyorum
Hayırlı doğumlar inşallah
Amin cümlemize inşallah
Amin inşallah Rabbim isteyen olmayan anne adaylarına hayırlı mübareğiyle nasip etsin Biz hamişleri de kolay olan doğum ile müjdelendirsin. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşallah
11+4 bizde cinsiyet daha belli değil Nisan sonları gösteriyor doğum
Amin canım benim ne güzel söyledin