2025 Anneleri gelin buluşalım

Hadi gelin buluşalım neler yaşıyoruz paylaşalım ben 24 haftalık :heart_eyes: oğlum olacak Ocak doğum :pray::face_holding_back_tears:

3 Beğeni

12+6’yız daha cinsiyet için erken bizde. Nisanda doğum inşallah :smiling_face:

2 Beğeni

İnşallah sağlıkla :face_holding_back_tears::pray:

2 Beğeni

18 haftalik olduk 3 mart gösteriyor ama subatta gelir diye düşürüyorum :blush: cinsiyet erkek 🩵

3 Beğeni

Sağlıkla kavuşman dileğiyle :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ay bende 25+2 uygulamaya göre 14 Ocak doğum inşallah oğluşum olcak

Ayyy çok yakınız şeker yüklemesi yaptırdın mı

Yok yaptırmadım daha canım 2 hafta sonra gidicem

Ben de 21+1 deyim, doğum 11 Şubat olarak görünüyor ama doktorum Ocak sonu da gelebilir dedi :smiling_face: Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah :hugs:

25+1’im kızçem olacak kısmetse :slight_smile: doktor sezeryanla alacağını söyledi. Normalde doğumum 14 veya 16 ocak gibi olacaktı. Ama eğer suyun vs gelmezse 5 ocak veya 7 ocak gibi alırız dedi :slight_smile:

Bizde 26 haftalığız. Uygulama 7 ocak gösteriyor sınırda bir gün​:face_with_peeking_eye: günü gününe doğmaz erken doğarsa, aralıkta doğabilir istemiyorum 2025 li olsun hayırlısı mübareğiyle sağlıklı bir şekilde :blush::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Ay aynıyız canım günü gününe :pleading_face::cherry_blossom:inşallah her birimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

1 Beğeni

Amin inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Ayyyy çok heyecanlı hayırlısı ile gelsin inşallah :heart::face_holding_back_tears: Şeker yüklemesi yaptırdın mı

1 Beğeni

Bizde 26 haftalık minik bir kızız 8 Ocak doğum gözüküyor ilki normal 40+3 te doğurdum bu öyle olmaz inşallah çok bekletmez diye umut ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı doğumlar inşallah :pray:

1 Beğeni

Amin cümlemize inşallah :dizzy:

1 Beğeni

Amin inşallah Rabbim isteyen olmayan anne adaylarına hayırlı mübareğiyle nasip etsin​:palms_up_together:t2: Biz hamişleri de kolay olan doğum ile müjdelendirsin. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşallah :cherry_blossom::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

11+4 bizde cinsiyet daha belli değil Nisan sonları gösteriyor doğum

Amin canım benim ne güzel söyledin :pleading_face::cherry_blossom:

1 Beğeni