Ayyy benimde aynı zaman oğlum olacak
Benim de erkek. Doktorum şey demişti bu sene hamile kalan annelerin çoğu erkek bebek bekliyor amin inşallah
eevt evet 2024’te bir şey yok da. Mesela @Ays2 gibi düşünüyorum ben de diyelim 26 Aralık’ta doğdu o sene okula başlayan tüm yaşıtlarından daha küçük olacak felan. Bir de ben korkuyorum yıl başı gecesinde doğum yaparım diye
Son regli tarihine göre ne kadarlık olduğunu bulabilirsin. Doktor gelisimsel olarak önde olduğunu söylemiş canım. Bir sonraki kontrole gittiğinde iki gün önde de diyebilir, haftası ile uyumlu da diyebilir 15 gün ileride de diyebilir. Sonuç olarak son regli tarihinle de paraleldir sanırım program
Merhabalar bizde 27 haftalık olduk Aralık sonu Ocak başı gibi kızımızi kucağımiza alacağız inşallah 🩷Rabbim bebekleriimizi sağ salim kucağımiza versin uzun ömürler versin inşallah
Sağsalim alalım kucaklarımıza 🩵🩷
Bizim de doğum 14 nisan gösteriyor 13.haftadayız herkes sağlıkla alsın kucağına
Bizim 23+1 3 subat dogum
Hangi doktora gitmistin esenler dogumda @Ceylan
Merhaba 18+2 olduk herkese bir avazda doğum nasip olsun inşallah sağ salim sağlıkla
Amiin
25+4 deyim Ocak 19 görünüyor doğumum ama Plesanta previa dediler bu haftadan sonra düzelme olmaz ise erken doğum sorunu yaşayabilirim. Brezilya da doğum olacak önceden ayarlamıştık kasımda uçuşum kendimi nasıl anlatacağım oradaki doktora bilemiyorum
Saglıkla kucagimiza alalim insallah
6 Şubat gösteriyor takvimim 23+1 oldum bugün ama benim kızın acelesi var sanırım malesef rahim boynumda kısalma var inşallah sagsaglim kucağıma alırım ve bütün hamile arkadaşlarımda sağlıcakla bebeklerine kavussunlar