Ama ben topcular olana gidiyorum belki diger şubeleri daha pahalidir.bizden dosya masrafi diye bisey almadilar ole sacmalikmi olur anlamadım. Doktorum mustafa saglam.1200 tl idi gecen hafta 1400 oldu bu arada
Aynı hastaneye gidiyormuşus. Şaka gibi ya 1400₺ ne demek yaptıkları şeyde 1 dk ultrasonda bakmak. Ben artık oraya gidemicem sanırım devlette devam ederim detaylı ultrason için oraya giderim
Çok pahalı olmuş birikim şart
Merhaba bende Bodrum dayım. American hastanesi nor al 73 bin sezeryan 80 bin dediler. 23 nisanda gittim.
Yok artık
Merhaba Medipol Pendik için doktor öneriniz var mı acaba?
Detayli ultrason icin bende cok ugrastim ama yer bulamadim maalesef umarim siz bulursunuz
Yaa neden ki her doktor bakmıyor mu
Rakamları okurken gözlerim böyle oldu. Ev mi satın alıyoruz
Aynı şeyi düşündüm ben 19 bine cok gözüyle bakıyodum valla fiyatları görünce fikrim değişmeye başladı
@istanbulanneleri Avicenna Ataşehir sezeryan 31 bin tl Zamanindan farklı olması durumunda +5 bin
Central Hospital Ataşehir 35 bin tl Zaman farkında ise +7 bin tl
Doktor muayene ücreti 1200 tl
Çok alıyorlar vicdansızlık bu
Aytakin hoca bitanedir. Kesinlikle öneririrm. İlk muayene sonrası hemen numarasınj verdi. Sıkıntılı bir durumun olursa hemen ara dedi. Çok ilgili gerçekten. Kaçıncı haftadasınız?
Hangi hastane bnm doktrum 1750 muayene
Bu nasıl ücretler böyle ya hu doğum yaptırdıktan sonra altın mı takıyorlar nedir Gidip devlette yapayım en iyisi, bu paraları verince üzerinde doğurduğum yeri de hatıra diye eve götürmek isterim falan sonra
Gaziosmanpasa kadın sağlık merkezi
Sezeryanın pahalı olmasını anlayabiliyorum sonuç olarak ameliyat katagorisine giriyo ama normal doğum bu kadar pahalı olmamalı eskiden normal doğumla sezeryanın arasında fark olurdu baya şimdi bin lira iki bin lira oynuyo yazık valla gerçekten
Benim yazdığım rakamların bin tl altında normal doğum ücretleri.Dediginiz gibi sezeryan bir ameliyat daha kapsamli.Ben sezeryan olmasaydım bu fiyatlar karşısında devlet hastanesi tercihinde bulunurdum
Hangi şehirdesiniz