2024 Doğum ücretleri

Ama ben topcular olana gidiyorum belki diger şubeleri daha pahalidir.bizden dosya masrafi diye bisey almadilar ole sacmalikmi olur anlamadım. Doktorum mustafa saglam.1200 tl idi gecen hafta 1400 oldu bu arada :grinning:

Aynı hastaneye gidiyormuşus. Şaka gibi ya 1400₺ ne demek yaptıkları şeyde 1 dk ultrasonda bakmak. Ben artık oraya gidemicem sanırım devlette devam ederim detaylı ultrason için oraya giderim

Çok pahalı olmuş birikim şart​:neutral_face:

Merhaba bende Bodrum dayım. American hastanesi nor al 73 bin sezeryan 80 bin dediler. 23 nisanda gittim.

Yok artık :scream:

Merhaba Medipol Pendik için doktor öneriniz var mı acaba?

2 Beğeni

Detayli ultrason icin bende cok ugrastim ama yer bulamadim maalesef umarim siz bulursunuz :pray:

Yaa neden ki her doktor bakmıyor mu

Rakamları okurken gözlerim böyle :flushed: oldu. Ev mi satın alıyoruz :joy:

Aynı şeyi düşündüm ben 19 bine cok gözüyle bakıyodum valla fiyatları görünce fikrim değişmeye başladı :sweat_smile::sweat_smile:

@istanbulanneleri Avicenna Ataşehir sezeryan 31 bin tl Zamanindan farklı olması durumunda +5 bin

Central Hospital Ataşehir 35 bin tl Zaman farkında ise +7 bin tl

Doktor muayene ücreti 1200 tl

Çok alıyorlar vicdansızlık bu

1 Beğeni

Aytakin hoca bitanedir. Kesinlikle öneririrm. İlk muayene sonrası hemen numarasınj verdi. Sıkıntılı bir durumun olursa hemen ara dedi. Çok ilgili gerçekten. Kaçıncı haftadasınız?

1 Beğeni

Hangi hastane bnm doktrum 1750 muayene :roll_eyes:

Bu nasıl ücretler böyle ya hu doğum yaptırdıktan sonra altın mı takıyorlar nedir :grin::grin: Gidip devlette yapayım en iyisi, bu paraları verince üzerinde doğurduğum yeri de hatıra diye eve götürmek isterim falan sonra​:grin::grin::grin::grin:

1 Beğeni

Gaziosmanpasa kadın sağlık merkezi

Sezeryanın pahalı olmasını anlayabiliyorum sonuç olarak ameliyat katagorisine giriyo ama normal doğum bu kadar pahalı olmamalı eskiden normal doğumla sezeryanın arasında fark olurdu baya şimdi bin lira iki bin lira oynuyo yazık valla gerçekten

2 Beğeni

Benim yazdığım rakamların bin tl altında normal doğum ücretleri.Dediginiz gibi sezeryan bir ameliyat daha kapsamli.Ben sezeryan olmasaydım bu fiyatlar karşısında devlet hastanesi tercihinde bulunurdum

1 Beğeni

Hangi şehirdesiniz