Kızlar gittiğiniz hastanede doğum ücretleri ne kadar? Fikir vermesi açısından;
- Doktor Adı
- Ücret
şeklinde yazabilirsiniz. İsterseniz şehir adını yazarken başına @ koyarak o şehirdeki anneleri etiketleyebilirsiniz.
Kızlar gittiğiniz hastanede doğum ücretleri ne kadar? Fikir vermesi açısından;
şeklinde yazabilirsiniz. İsterseniz şehir adını yazarken başına @ koyarak o şehirdeki anneleri etiketleyebilirsiniz.
Özel ümit hastanesi
Dilek ulusoy (her doktor için ücret aynı)
20.500 (fakat tekrar zam bekleniyormuş)
@bursa-anneleri Hastane Adı Medicana hastanesi Doktor muayene ücreti 1650 TL Doğum ücreti 33500 TL
Doğum paketi almak en mantıklısı
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi
Ertan Aydın (Benim gittiğim doktor)
Normal doğum : 16 bin
Sezaryen doğum : 18 bin
Zamsız fiyatlar bunlar. Zamlı fiyatları öğrendiğimde güncellerim
Diyarbakir özel dünya park hastanesi muane ucreti kamu indirimli 300 tl dogum ucreti 13 bin
Ankara Acıbadem hastanesi Emre Özgü Muayene ücreti sgk indirimli 2350 Doğum ücreti normal sgk indirimli 52.800 Sezerya sgklı 54.800
İzmir anneleri de bilgi verse keşke
@gozde11 Aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bu fiyatlar neeeee, aman Allah’ım
Yani hastaneye göre değişiyor o ama 15 altinda olan bi hastane yok şuanda
Doğrudur arkadaşim 16 ya oldu
Osmaniye özel yeni hayat hastanesinde 38binn tl istediler dün kuzenimin eşi orda sezaryen oldu tanidik araya sokunca 38 den 27 ye indirdiler
Bize sezeryan 17 bin .normal dogum 15 bin
Merhabalar.Diyarbakir merkezdemisiniz ben cok sevmistim orayi görev sebebiyle bulunmustuk 3 yil kadar.hatta 2.kizimi orda dogum yapmistim.memorial hastanesinde.simdi hala daha diyarbakir yazisi gordümmü girer bakarim bu hastane yeni galiba ben ordayken yoktu yada merkezde degil
Ankara etlik lokman hekimde 35 bin olmus dogum paketi
Kizlar sizin gittiniz hastane muayene ucret neden pahali bende istanbuldayim. 550 tl ye bile var ve herkesin cok ovdugu bir doktor
Arkadaşım 10 bine oldu dediğiniz hastanede çicek gönderdim hatta aa bu kadar nasıl yükselmiş daha bir ay olmadı