2024 Doğum ücretleri

Merhaba @Ozcan947 hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts:

Evet yeni açildi

İstanbul bağcilar
Medicine Hastanesi muyane 1000 TL Normal 18.000 Sezeryan 24.000 Şuan icin zam gelebilir mi belirsiz :thinking::face_with_monocle:

Muğla da doğum ücretini bilmiyorum hiç konuşmadım 13.haftalığım daha erken diye konuşmadım özel klinik muayene ücreti 1800 tl . 500 tl leri falan görünce çok şaşırdım.

1 Beğeni

Merhaba kızlar özel hastaneye henüz başlamadım araştırma halindeyim kafamda çok karışık ama Isparta Burdur yada Antalya için fiyat alıp özele giden varsa detayları yazabilir misiniz acaba

Gelicegini sanmiyorum canim ozel hastanelerde sigorta presödürü nettir yillik zam olabilmr şanslari var 2024 dogumu bir kere belirlenir ve yil sonuna kadar o şekilde ilerler tabi buna belirli kurum indirimleri sigortasi olan veya olmayanlarda degisiklik gosterir fiyat

Bende o hastanede olmayi dusunuyordum simdi duyunca korktum valla ya insallh sizjn dediginiz gibidir

30 ocakta dogum yapti kuzenimin eşi araya tanidik koydularda 27 bin e yaptirdilar

Normal istemiyorum ama hayirlisi o an ne olur

İsparta davrazı öneriyorlar ama şuan için fiyat bilgim yok doğum yaklaşınca bende ilk oraya sormayı düşünüyorum.

1 Beğeni

Fethiye Esnaf Hastanesi Normal dogum 24.600 Sezeryan 28.000 Ekstra (normal dogumda epidural isterseniz) + 10.000 tl

Medipol Pendik normal doğum 16.000 , zorunlu sezeryan 19.000, isteğe bağlı sezeryan 23.000, ssvd 25.000 tl.

1 Beğeni

@istanbul-anneleri

Avcılar Anadolu Hastanesi Normal doğum 19 bin sezeryan 24 bin suan için muayene ücreti 850

Ekimde doğumum olucak değişirmi bilmem fiyatlar :person_shrugging:

@istanbul-anneleri Pendik Bölge Hastanesi Zeyno Merve Barbarosoglu 20.000

@istanbul-anneleri Medipol bahçelievler hastanesi Necla Ülker Muayene ücreti 900 tl Normal doğum 16.500 Zorunlu sezeryan yanlış hatırlamıyorsam 19.000 İsteğe bağlı sezeryan daha pahalı ama ücreti bilmiyorum. Bir de bu hastahanede 3 tane doktorun ücreti bu yazdıklarımdan farklı daha fazla yani bilginiz olsun.

1 Beğeni

Merhaba Antalya medstar muayene 1400, dogum ücreti 24000 .ama zamlanacak maalesef.ben 30 35 olmasini bekliyorum :grinning:

Merhaba Ankara’da Özel Ortadoğu hastanesinde takipliyim önden aldım paketi 30.000 tl zamnlanacak çünkü haziranda dediler

Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz peki

Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz? Bizden ilk muayene için 1600₺ almışlardı devamında 1200 alacaklar ilkinde dosya masrafı varmış

Kayseri özel hüma hastanesinde doğum 21bin tl idi sendika ile 18e düşüyorlar

1 Beğeni