2024 Doğum ücretleri

Aynen valla. Kara kara düşünüyorum bir bebek dünyaya getireceksin en az 100 bin lira gidecek. Muayenesiydi doğumuydu derken 50 bin beşik bebek arabası ve binkaç temel ihtiyaçlar da 50 bin. Allah sonumuzu hayretsin

Gerçekten öyle geçen bi hesaplama yaptım doğuma kadar aylık muayane testler nst si falan 17 bini buluyo parça parça verince anlamıyo insan ama hesaplayınca fazla geliyo

Allah yardımcımız olsun :blossom:

1 Beğeni

Bir de tüp Bebek tedavisi gördüğünüzü düşünün ben tedavim için 200 milyardan fazla ödedim iğneler ilaçlar operasyonlar derken. O yüzden valla ne yalan söyleyim doğumu o kadar kafama takmıyorum rabbim kolaylaştırsin inşallah

1 Beğeni

Amin inşallah

Amin canm :cherry_blossom:

1 Beğeni

Medipol koşuyolu 1600 muayene ücreti doktorumuz doc. Uzman doktor ise 1400 bunlar sgk indirimli fiyat. Sgk yoksa +200 ekliyorsunuz Normal doğum 22.5 sezeryan 25 idi sanırım Doc doktor için ilave 2500 Çift odalı odalar için de 2.500 müydü tam hatırlamıyorum ama biz sorduğumuzda, doc. Doktor, zorunlu sezeyan ve çift oda 27500 dü yanlış hatırlamıyorsam tabii ben bu fiyatı şubat başı aldım, şubat sonu kürtaj olmak zorunda kaldım bu arada kürtaj doğumun yarısı kadar fiyat. Sadece zorunlu kürtaj onayı ultrasonu 4000 TL idi. Şimdi yine hamileyim inşallah sağsalim doğar bebişimiz. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah yavrusunu. Bu arada hastahane ile konuştuğumuzda fiyatlar sabit değil, temmuz zammı olabilir demişlerdi. :unamused:

Merhaba ben 14. Haftadayım. Aslında kadın doktor araştırıyordum ama yine de aklımda bulunsun acil bir şey olursa da. Teşekkür ederim

mersinden bilgisi olan var mı

Bu ücret içinde ekstra oda ücreti,Allah korusun küvöz ihtiyacı olursa o masrafların ücreti filan dahilmi acaba yoksa sade doğummu

Hayır sadece doğum ve senin kalacağın oda işte. Ekstra odalı olan yer için+6000 di sanırım küvez için bir bilgim yok

1 Beğeni

Medipol koşuyolunda uzman 1600 doçent doktor 1800 sgk varsa 200tl düşüyor ikisindende. Bölge fiyat farkı baya varmış :roll_eyes: normal doğum 22500 sezeryan 25000 doc. Ücreti +2500 idi sanırım. Birde temmuzda zam olur dediler

Hmm değişiyor demek ki bölgeden bölgeye

1 Beğeni

Merhaba aynı doktora mı devam ediyorsunuz, memnun musunuz doğum yaptınız mı acaba?

Tekrar merhaba, ben yanıtınızı o zaman yanlış anlamışım aytakin hocayı ben erkek sanmıştım şu an farkediyorum :face_with_hand_over_mouth: doğumunuzu aynı doktorla mı yaptınız normal doğum mu oldu acaba? Memnun kaldınız mı?

Merhabalar Evet Aytekin Hoca doğumumu gerçekleştirdi normal doğum yaptım

1 Beğeni

İstanbul gop Asya Hastanesi’nde normal doğum 20.500 sezeryanda 25.500 şuanda

Hatay Antakya özel mozaik Hastanesi’nde sezaryen 24 bin muayene ücreti 950 TL 15 gün önce doğum yapmıştım

Ben giresun kadin dogumda tavsiye uzeri mesut alciya gidiyorum burda ozel hastaneyi kimse tavsiye etmiyor gercekten hic devlet hastanesi gibi degil piril pırıl başhekim tavsiyesi ile ozelde olmayan aletler burda var dedi sezaryan icin ayarlama yaptik resmi kurumlardan adamlar ayarlayarak :see_no_evil: kismetse orda yapacagim

Merhaba Bende Izmirdeyim özel Egepol muayene 1250, dogum sezeryan 45 bin suanda fiyati en son sordugumuzda zam gelmedi insalah gelmez .