Yumurtlama dönemi

Sizde kıllanma sivilce problemleri oluyor mu

Evet benim doktorumda bu şekilde dedi ki zaten bende yok ama kilo alımında dengesiz beslenmede ortaya çıkabilecek bişey beslenme çok önemli

Öyle bir problemim yok sadece 2 3 aydır sivilce problemi var stresten mi kaynaklı yoksa hormonal mı bilmiyorum :woman_shrugging:

Ne kadar süredir bebek deniyorsunuz

Rabbim geciktirdikçe güzelleştiriyodur inşallah kısa zamanda nasip eder

1 Beğeni

1 yıldır evliyim oldu 7 8 aydır da bebek istiyoruz

1 Beğeni

Amin inşallah canım​:smiling_face:

1 Beğeni

Aaa daha yeniymiş hayırlı olsun bir seneye kadar olmamasını doktorlar normal karşılıyor zaten eğer imkanın olursa yumurta rezeevine baktır amh düşük olabiliyor bazen aslında birçok neden oluyor eğer hemen benek istiyorum diyorsan doktoruna danış yumurta geliştirici takviye öneriyor

Evet regl olunca gideceğim tekrar doktorlar ilaç vs vermediler hiç bu zamana kadar kullanmadım folik asit dışında

1 Beğeni

@Mervedemirer ben bir şey önereceğim onun faydası olduğuna inanıyorum. Kefir mayası temin edin kendiniz evde sütle mayalayin hergun 1 bardak kefir için. Bazı gün 2 bardak katkısız kendi kefir mayanizla mayalayin

Umarım güzel haberi en yakın zamanda alırsınız :pray::heart:

1 Beğeni

6 gönderi yeni bir konuya bölündü: Lazer epilasyon

Olur diyen çok yazı var ama yapmadan önce bence temiz sirkeli duşa fln beklet ama ben sana kendimde kullandığım hayır tentürü yada sirkesi diye geçer doğal almıştım netten onu tebsşye ederim macunlar kullandım baya etkili oldu özellikle sirke

1 Beğeni

Kızlar bu ay ki ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz sadece 1 gün yapamadım sizce çatlama olmuşmudur

1 Beğeni

Çatlama olmuş arkadaşım :star_struck:

1 Beğeni

Yaa :face_holding_back_tears: dün ilişkim oldu bugünü de değerlendirmem gerekir mi ki sanki 1 gün ara ile daha mı iyi olur

Değerlendir yarın ara ver bi kaç gün biz kadınlar hergun ilişki yaşayınca hamile kalırız diye düşünüruz ama hergun sağlıklı sperm üretmez erkekte bir gün dur bir gire ilişkiye bana da sağlıkçı arkadaşim dedi umarım pozitif sonuç alırsınız :smiling_face_with_three_hearts:

10 Şubat değerlendirmissin arkadaşım bence yarın ara ver sonra ki gün dene zaten önemli olan yumurtlama döneminde ilişki

İlişkim 9 ocakta oldu o zaman bugünü boş geçelim bende her gün ilişkinin sağlıklı olmadığını duymuştum

1 Beğeni

Ben çok heyecanlandım :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni