Yumurta çatlatma iğnesi ovıtrelle

Merhaba ben bugün yumurta çatlatma iğnesi vurdurdum bu ovıtrelle iğneyi kullanan hamile kalan oldu mu cevaplarınız için teşekkür ederim

Yumrtaliklarin kac cm olmus

Benim teyzem olmuştu 4üz leri oldu ama ciğerleri gelişmemişti hepsini kaybettiler inşallah sizinki olumlu olur rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin

Aaa gecmis olsun . Yumurtasi kac cm olmus acaba

1 Beğeni

Bilmiyorum o kadarını ama 4 üz leri oldu ikisinin ciğeri yarım gelişmiş ikisinin de yoktu küveze almışlardı ondan sonrada vefat ettilerd

Benim biri 20 santim biri 13 santim olmuştu sizinki kaç milim oldu dün değil dünden önceki gün ben iğne vuruldum çatlatma iğnesini vurdum

Rahim filmi falan da çektirdim benim hiçbir şeyim çıkmadı sadece polislik over var sadece bir hap kullandım 5 gün yumurtalarımı büyüttü şimdi de iğne vuruldum dün değil dünden önceki gün bekliyoruz bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hamilelik oldu mu sizin bnde gecen ay ilk defa vuruldum 9 a cikti degerim malesef dustu olmadi

9 a çıktı derken

Kızlar size bir sorum var yumurta çatlatma iğnesini devlet hastanesi kadın doğum yapmıyormus klinik yapıyor dedi doktorum siz nerde yaptırdiniz

Kendinde yapabilirsin ucu kücük ince zaten

Nerden aliyosun iğneyi

Devlet hastanesi vermiyomus iğneyi ben bilmiyorum detaylı bilgin varsa bana da söylesen nerden alıyoruz hapı var mı ne zaman ilişki olacak

Özele gitmen lazım adetin 5.günü kolomen hapı içmen lazm 4 gün içeceksin sonra doktor yumurtaya bakacak büyümusmu die. Buyudü ise iğne yazio ovitrelle 760 tl ye aldm ben. Hangi tarafta yumurta büyürse o tarafa iğne yap doktor gösterir zaten… igneden 36 ile 48 arasinda iliski yapacan…

Peki sadece hapı kullansak oluyor mu

Ya ben bugün devlette sordum doktora burda yapan hastane yok dedi özel kliniklere gitmen lazım dedi

Ben 2 kez vurdurdum kalamadım inşallah sen kalırsın hayırlısı canım benim

Yani herkeste pozitif olmuyor sonuç :pleading_face:

Tabi olmama ihtimali de söz konusu ben 2 kez denedim femara kullanıp yumurtam büyüdüğünde çatlatma iğnesi oldum 3 gün değerlendirdim ama nasib değilmiş olmadı , sonra bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon testi aldım ilk denememde hamile kaldım ne umut et ne umutsuzluğa kapıl hayırlısı de tamammı canım​:palms_up_together:

Evet bende o testten almayı düşünüyorum hiç almadim denemedim eczane de 5 li satılıyor 75 TL ye eşime deyip yarın alacağım