Eczanedekiler hem pahalı hem 5 gün yeterli olmaz neden dersen uygulama benim yumurtlama günümü 14. Gün gösteriyor du ben 18. Gün yumurtladım yani uygulamaya göre doğurgan dönem bile değilken 30 gün boyunca kullanırsan daha sağlıklı olabilir birde şuan çatlatma iğnesi vurulduysan test yapma anlık beta yükseliyor. Umutlanıp üzülmeni istemem, ben yaşadım çünkü çatlatma iğnesi yüzünden çift çizgi görmüştüm. Adetin gecikmeden bu ay test yapma canım
Yok vurulmadim iğne felan sadece düşünmüştum yumurta büyütmek ve çatlaması için ama geri kararsız kaldım doktor gayet sağlıklı gebelik yaşarsın deyince akışına bıraktım gibide bir gönlüm iğneyi dene diyir
Peki nerden alıyorsunuz ovalosyon testini toplu
Canım tüp Bebek gebesiyim ben yumurta toplama işlemimden 36 saat önce yapmıştım ben. Cumartesi yaptım pazartesi yumurta toplama işlemimiz oldu. Çok şükür hamileyim 30 haftalık. Tüp Bebek tedavisi dışında da çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar oluyor. Benim ablamda öyle hamile kaldı, ilk bebeğine. Çatlatma iğnesini yapmanın önemli yanı ilişki zamanını belirlemek diye biliyorum. Yani doktorunuz söylemiştir illaki. Ablamın iğneden sonra ilişki gününü ve saatini de söylemişti yeğenimin ne zaman yapıldığını biliyoruz yani Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sana da
Benimde çatlatmayla oldu ilk iğnede tuttu şuanda 39.cu haftaya başladim doktorum yumurtaliklarimda ciddi bi problem olmadiğı sürece zaten tuttuğunu söylemişti yanlış hatirlamiyosam benim yumurtaliklarimda 20cm e yakindı hemen hemen polikistik overimde vardı inşallah seninkide tutar rabbim istiyen herkeze nasip etsin
Bişey sorabilirmiyim acaba tüp bebekten sonra pozitif olunca gebelik döneminde hiç kanamalarınız oldumu
Bir kere oldu, hastalanmıştim istiğfar ettim o gece kanamam oldu ertesi sabah hemen doktoruma gittim yerleşme kanamam mis kusunca inmiş. Onun dışında hiç kanamam riskim olmadı çok şükür
Anladım çok teşekkür ederim
Bende ayni durumdayim femera kullniyorum bugun bitti ilacim sali kontrolum var pcosum igne yapilacak hamilelik olustumu sizde
Bnde polikistik över çıktı çok ilaç kullandım İlk çatlatma ignesi vuruldum fayda etmedi şimdi ikinciyi vuruldum bekliyrm