Yüksek Tansiyon Sorunu

Aynen dün limonlu su içtim limonu çok seviyorum yedim limonu ben de yaptım

Kaç tansiyon benimde takip tansiyon

Ya işte dünkü 15 oldu 14 oldu 13 oldu en son 12.7 çıktı iste

Merhaba benim de tansiyonuö cok yüksek 1 hafta izledik geçen ay suan son haftalarımdayım 16 yı gördük tansiyonda tansiypn ilaçı verdi doktor allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah morelini bozma

1 Beğeni

Amin amin inşallah Allah’ım kucağımıza kavuştursun rabbim​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Kaç haftalık hamilesiniz ? Aynı sorun bende de oldu ama 40 haftalıktım. Protein kaçağından oluyormuş sanırım doktorum bana da yatış verdi 1 gün boyunca idrarımı biriktirip ölçtüler değerleri yüksek çıktı sonrasında doğuma aldı beni günüm gelmişti doğum için benim ama her hangi bir riskli durum olmaz ama merak etmeyin :slight_smile:

26 +1 günlük şuan yarından itibaren baslicam o idrara bilmiyorum inşallah iyi olur sonucum

Rabbim yardımcın olsun canım benim. İnşallah sağlıkla çıkarsın. Senin için dua ettim :palms_up_together:t2::revolving_hearts:

1 Beğeni

Aminnnnnn Allah razı olsun canım benim dua içinde çok teşekkur ederim duygulandim inanki ya

Merhaba 14+5 günlük hamileyim benimde iki gündür tansiyonm yüksek çıkıyor ve kalp atisim çok yüksek çıkıyor 115 120 genelde hep böyle çıkıyor ama kalp atisim bni rahatsz etmiyor sağlık ocağına gittiğimde kardiyolojiye yönlerme yaptılar bı sorun olurmu

Benimde sinirda cikiyor tansiyon holter cihazi takili su anda yarin çıkarılacak kardiyolaji ye yönlendirdi saglik ocagindaki doktorum o takti cihazi tansiyon ilaci baslarim dedi kadin dogum sonuca göre Allah sifa versin hepimize saglikla gelsin bebiş ler

1 Beğeni

Merhaba bu konuda bı bilgim yok bilgisi olanlar yazar burdan

Amin hekese şifa versin rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına kavuşturmayi nasip eylesin inşallah

1 Beğeni