Yüksek Tansiyon Sorunu

Sabah randevum vardı ultrason da bı sıkıntı yoktu çok şükür tansiyonu ölç gel dedi tansiyon yuksek çıktı anlamadım ne olduğunu yatış yapıldı idrar toplucakmisim idrar kabı verdi 24 saat bı de tansiyonum ölçmem gerekiyormuş takip etmem gerekiyomus 5 yaşında bı oğlum var bakacak kimsemiz yok gurbette olunca imza karşılığı çıktım kendi istediğimle sizlerden dua bekliyorum bu msj okuyanlar varsa eğer

10 Beğeni

Dualarım sizinle sizde bana dua edin olurmu iki testim cok riskli çıktı doktor sivi istedi vermedim​:cry:

4 Beğeni

Gecmis olsun canim.Allah bebisini saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin.tansiyonla ilgili bi bilgim yok.kendine ve bebegine dikkat et :heart:

1 Beğeni

Gebelik zehirlenmesinden şüphe edilmiş. Çok geçmiş olsun bende atlattım gebeliğimde bana 3 gün yatış verildi idrar toplandı kultur testi falan yapıldı ama bende mide bulantısı gözlerde simsek cakması yuksek tansiyon vardı cok sukur bisey cıkmadı

1 Beğeni

Gecmis olsun yasiniz kac? 35 yas ustu risk cikiyor zaten.ben 38 yasindayim.yasla alakali risk var dedi.ben de sivi aldirmamak icin imza attim.sonucta ne gelirse Rabbimizden.umarim saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

1 Beğeni

Çok qeçmiş olsun rabbim bu qünlerin hürmetine korusun sizi inşallah ama tansiyon yükselmesi sıkıntılı birşey dra durumunuzuda söyleyip eşinizle çocuqunuzla kalabilirmiydiniz acaba

2 Beğeni

Canım benim tabiki de dua ederim bundan sonra hep dualarimdasin

Allah razı olsun canım izin vermedi cocugumu birakacak kimsem yok o yüzden tansiyon aleti Alicam sürekli takip edicem ilk defa oldu ama zaten hastane hastane değil tansiyon olcenler konusturuyo ne biliyim kendim ailem annem babam ayrı bı sorun çok sorun var anlaticak gücüm yok artık o yüzden eve geldim oğlum rezil olucak​:sob::sob::sob::sob:

1 Beğeni

Benim hiç birseyim yoktu inanki yorgunluk vardı uykusuzluk bide arabamız yoktu dolmuştu hastane zaten dolu yıka basa bide soğuk almıştım geçende de yazmıştım burdan o yani dediğin belirtiler yoktu bende canım

1 Beğeni

Aminnn Allah razı olsun hepinize dualarım inşallah hepimize ettigim dualari kabul eylesin Rabbim :sob::sob::sob:

Yaşım 35 benim canım

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah rabbim nasip eylesin kucağımıza sağ salim ama birşey diyim mi çaresizlik dibine kadar yaşadım ya yaşadım :sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:

29 yasindayim benim kombine falan hepsi yuksek risk

Çok geçmiş olsun canım inşallah birşey yoktur

1 Beğeni

Başka belirti de yoksa normaldir heralde canım düzenli ölç ve yaz inşallah tekrarlamaz cümlemizin Allah yardımcısı olsun saqlıkla bebişlerimize kavuşalım​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok sağol canım inşallah bişey yoktur Allah razı olsun :pray:

1 Beğeni

Aynen canım benim yarın Alicam tansiyon aletini dediğin gibi düzenli ölçüm yapicam inşallah normale döner bide vericem su 24 saatlik idrari duanı eksik etme kuzum​:pray::pray::pray:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun durumunuza üzüldüm allahın izniyle bir şey olmaz sen içini ferah tut

1 Beğeni

:palms_up_together:rabbim yardımcın olsun canım gurbette olmak zor biliyorum​:pensive:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım Aminnn İnşallah birşey olmaz Allah razı olsun