Aminnnnnn Allah razı olsun inan ki çok zor canım
Ozelmiydi devletmi acaba merak ettim de çok geçmiş olsun buarada sağlıkla gelir umarım
Devlet Hastanesi’nde amin Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınız ?
@Özo çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun kolaylık versin hiç sıkıntıya sokmayın kendinizi lütfen
Belki yediginden olmustur aldinmi tansiyon aleti gecen benimde oyle yukseliyordu bi baktim yiyeceklerden oluyor yani bizim hep yediklerimiz seyler ama gebelikte yukseltiyor kac haftaliksin tansiyonun kac cikti… @Özo
Bugün tansiyon aleti Alicam işte kendime yarında idrar toparlicam 24 saat inşallah hayırlı sonuçlar veririm burdan şuan iyiyim işte dün çok sarsıldım çaresiz kaldım ya
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun amin hepimize kolaylıklar versin rabbim
Yok dün bişey yemedim yürüdüm hastaneye dolmuş kullanmıştım sonra yürüdüm 26 haftalık 1 günlük bugün 15 çık ti sonra 14 sonra 13 en son ki 12.7 çıktı
Kıyamam size yaa En kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Merhabalar aynı şey Dün benim başıma geldi Tansiyonumu ölçtürdüm ilk defa Tansiyonum yüksek çıktı Doktor İlla yatış verelim dedi Ben de o tansiyonun o anlık yüksek olduğunu düşündüm ve kabul etmedim Kağıt imzaladım yatışı reddettim tansiyon ölçen hemşire dedi ki randevuna geldiğin zaman biraz dinlen bir 15-20 dakika Ondan sonra gel Tansiyonunu ölçelim yoksa Hava sıcak tempolu geliyorsun bu şekilde gelirsen tansiyonun yüksek çıkar seni yukarıya paket ederler dedi sonra dünden beri eve geldim Tansiyonumu ölçüyorum gayet normal çıkıyor
Kucugu kacti tansiyon evet yuksek 13 olursa izleme aliyorlar suan nasilsin mide bulsnti vs varmi
Benimde yuksek cikmisti gecen gun demekki o yuzden
Sağol canımmmmm Allah razı olsun 🩵
Dün hiç birşey yoktu midem bulantı baş dönmem falan hiç birsey 13 10
Merhaba kabus gibiydi hiç birseyim yoktu tempolu yürüdüm randevuma yetişmek için dolmuştu yürüyüş yoluydu hastane zaten tıka basa dolu oturacak yer yok vs oldu yaşandı Allah’ım yaşatmasın bı daha insan heseyi yasiyoda aman çok anlaticak sorun varda gücüm yok ya yok
Anladim canim hepimizin var sorunu baya yukselmis ama suan olctunmu olcebildinmi
Ama bukadar yukseklite senin bir takim belirtiler yasaman gerek atiyirum basinin agrimasi gibi bitkinlik falan allahallah gecmis olsun insallah limin suyu ic iki cay kasigi sonra tekrar bak dengeler enazindan
Yorgunluk vardı gece de uyumamistim soğuk algınlığım vardı bogazlarin falan öksürük de vardı öyle işte tansiyon aleti arıyorum şuan esimle