Beyaz katı akıntı geliyor altıma kaçırdım zannediyorum bi anda akıntı geliyor iç çamasırımı be kadar değiştirsem hep ıslak o yüzden ped takıyorum niye böyle bilen varmi 38+1 hamileyim
Akıntı rengi yeşil veya farklı bir renk ve kokulu olmadıkça sorun olmuyor. Benimde üşütünce yoğun akıntım oluyor bende ebeye sordum ama sorun yok dedi renk ve koku olayını söyledi. İsterseniz sizde sağlık ocağındaki ebeye danışın içiniz rahat olsun
Anladım teşekkür ederim
Arkadaşımızın söylediği gibi renginde bir değişiklik yoksa beyaz akıntı normal.Son haftalara yaklaşdığınıza göre artmışdır bu yoğunluk.
Benimde öyle kaç haftadır hep ıslak oluyor iç çamaşırım beyaz koyu akıntı aynı şekil normal
Doğuma yakın olduğuna mı işaret acaba
Yakın ama öyle bı kaç gün gibi düşünme
36 haftada arttı benim o şekilde şuan 39+4 teyim sanırım bugün dogurucam
Gerçekten mi belirtiniz varmi
Sabahtan beri akıntım hafif kanlı ve sancım var 10 15 DKK da bir tam olarak düzene girmedi
Hadi bakalım inşallah rabbim bi avazda kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun haber veririm
Doğum zamanı yaklaştıkça akıntı çoğalıyor canım normal korkma
Koku veya rengi değişik olmadığı sürece korkma
Kokusuz canım
O zaman korkma canım bebek baskı yapıyor artık az kalmış geliyorum anniş diyor sağlıkla gelsinler tüm bebeklerimiz
Zaten artık afedersin lavaboya oturduğumda bile cömelemiyorum bacaklarımın arasında hissediyorum onu
Ayyyy çok heyecanlı dikkat et kendine
Ediyorum canım sağ salim alsaydım kucagıma başka bişey istemiyorum cok sükür ki hiç korkum da yok sadece bebeğime odaklanıyorum
Çok şükür elhamdülillah canım biraz ördek yürüyüşü merdiven in çık suquat yap açılman rahatlasın
Yapıyorum bugün hurma yemeye de başladım faydası olurmu acaba