Faydası oluyor diyorlar ama bilmiyorum ahududu yaprağı çayı ile ananas da iyi diyorlar bilgin olsun
Ewet bende duymustum
Bende bu haftayı atlatayim aktardan alacağım günde bir fincan içsem yeterli bakalım hayırlısı
Benim akinti bu aralar cok olmuyor ama hafif lekelenmeler oluyor nokta kadar agrilar ve adet sancisi gibi oluyor 2 haftadir var ve gecmiyor doktora gittim normal ama 2 haftayi gecirirsen iyi dedi bilmiyorum sancim cikmadi aciklik yoktu suanda 35+1 haftalik oldum karnim cok assagida sizdede oluyor mu
Ben şuan öyleyim vajina bölgem iğne batar tarzda ağrılar kramplar giriyor kasığımda ayrı bir ağrı oluyor sağlık ocağında kontrol ettiler erken doğum riski olabilir dedi bende şuan 35+5 günlük olduk
Benim karnım 32 haftadan beri aşagıda pek sorun edecegini sanmıyorum ama akıntı dediğin beyazsa hiç sıkıntı deil bebek aşagıdan baskı yaptığı için benimki de bu haftalarda hafifti simdi 38 haftalık oldum aşırı arttı
Son haftalarda normal canım. Rahim doğuma hazırlanıyor artık. Kokulu ve ağrılı değilse korkma
Dedim ve oldu doğurdum
Hadi gözün aydın canım lohusalığın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza
Amin canım sağol bı avazda kurtulursunuz inşallah
Amin canım inşallah
Gözun aydın canım cok sevindim nasıl gevti doğum anlattıkları gibi mi
Maşallah canım nasıl geçti doğumun
- Dogumum zaten evde çektim sancimi hastaneye gittiğimde 8 cm açıklıkla başı gelmişti direk doğuma girdim
Oyy maşallah cok sevindim canım acılma olurken bi his yaşıyonmu
Yani sanırım sancı varken tutasin geliyo sanki bebek çıkabilir gibi açılma olurken olmuş olabilir
Anladım canım bebiş nasıl
İyi çıktık şükür evdeyiz doğuma kadar hep zayıf zayıf dediler kilosu az olucak dediler 3.500 doğdu bu bilgiyi de veriyim de ultrason da kiloyu doğru ölçmuyorlar
Doğurduktan ne kadar süre sonra eve geçtiniz ? Hayırlı olsun bu arada peşinden geliyoruz nasipse
Hayy maşaAllah banada suan zayıf diyorlar hep ama net kilosunu söylemiyorlar ama özelde en son 29. Haftada 1 bucuk kiloydu ondan somra özele gitmedim devlet hastanesinde soruyorum kilosunu kimisi iyi diyor kimisi bebegin zayıf diyor kime inanayım bilemedim net kilo da söylemiyorlar