Merhaba hanımlar bizim evlilik yıl dönümü yaklaşıyor benim kocamdan beklentim yok acaba dedim mucize annelerin eşlerinden beklentisi oluyor mu? Geçenlerde hangi arkadaşımızın yıl dönümü vardı?
Hiçbir zaman beklenti halinde olmadım.Belkide bu beklenmedik zamanlarda yaptığı,sürprizlerden dolayıdır bilemiyorum.Şimdide eminim birşeyler yapacağına ama özel bir isteğim yok.Genelde hediye de alınca bir birimize sorarak alırız,neye ihtiyacın var diye?
Beklenti olunca beklenti karşılanmazsa bi buhran yaşıyorum. Hatırlamasını bile beklemiyordum nereye gidelim ne yapalım dedi ben daha çok mutlu oldum. Doğum günümde bile pastayı gece yarısına kadar anca almıştı öyle olunca benim bi beklentim kalmadı artık ben de eskisi kadar özen göstermiyorum hevesim yıkıldı
Ne güzel Allah ömür boyu mutluluk huzur verisin
Benimde hevesim kırılırdı,küserdim belkide çok hassasım ne yalan söyleyeyim
Amin inşAllah canım,hepimize
Doğum yaptıktan sonra daha da hassaslaştım doğum yapalı 60 gün oldu hala iki gözüm iki çeşme olmaya çok meğilli
Ne burcuydun?
Balık burcuyum
Balık burcu çooook hassasdır çoook
Hiç beklentim olmadı şimdiye kadar. Zaten biz birlikte bir şey planladığımızda hep bir şey çıkıyor. Genelde de hep akşam Rüya uyanıyor ya da uyutmakta zorlanıyoruz. Biz özel günlerde planlama yapmayı bıraktık o yüzden 22 Temmuz bizim yıldönümümüzdü. O gün de hastaneye yatışım yapılacaktı ama yapmamışlardı. Bavulla geri eve dönmüştük. Bir şey yapamamıştık yani
Ben de balık burcuyum
Çok güzel bir hediyeee
biz sevgili olduğmuzdan beri hediye fln sevmiyorum ama her zaman çiçek alıyordu özel günlerde biyerlere gidip geziyoruz , şehre fln ya da yemeye götüreyor parka gitmiştik en son yılbaşında eğlenmiştik tüm gün ben seviyorum luna park çarpışan arabalar fln. ama artık binemiycem onlsra da bebekle ama 3müz yemeğe çıkıcaz ben eşimin yanına döndüğm zaman
Yıldönümü hediyesi değilde şuan para biriktiğimiz için harcama yapmak istemyor bir takım beğendim 1200₺ diye almak istemedi sinirli sinirli oturuyorum şuan şeytan diyor dolarlar benim hesabımda sat al
ben de kıyafetten doymuyorum kendimi zor tutuyorum bazen
Kız olmuyo hicbiseyimmm gözüm kalıyor yeni seylerdee
aynen benim de kıyafetlerim olmuyo
Eşim düşüncelidir kendiliğinden sürprizler yapar ama özel günlere pek değer vermiyor ne istersin alalım modunda ya da pasta ile geçiştiriyor. Ben de artık çok beklenti içine girmiyorum