Ne güzel anılar biriktirmişsiniz
En azından geleceğiniz için birikim yapıyorsunuz, olsun kız, almayıver onu da
Benim eşim de öyle yapıyor Bizim her günümüz birbirinden özel diyip kalbimi fethediyor Ahh biz kadınlar, hemen kanıyoruz
İkimizin de doğum günü aynı biliyor musun
Bizde de tam tersi ben harcama para bak harcayacak gibi hissediyorsan bana ver ben saklarım diyorum. Tasarruf yapmayı öğretiyorum. Yok anlamıyor. Biz tam evlendik dolara zam geldi işleri azaldı adam benle fakirliği ögrendi. Ben evlenmeden önce de fakirdim beni sarsmadı. Neyseki bünye alıştı
Benim de gözüm kalıyor. Yüce yarrabbim bize bol para versin bakalım parayı görünce nefsimiz şaşacak mı bi denesin bir gün gelecek zengin fakir, fakir de zengin olacak diyorlar ama ben hala o günü bekliyorum
Benim de olmuyor. Fakirlikten midir nedir zayıfladım hepsi bol.
Benim eşim daha öyle afilli lafları öğrenmedi
20 Mart mı seninki deeee ?
Bizde de eşim tutumlu. Ben hiç değilim. Eşim diyor sana 10 bin versem hepsi gider diyor. Aynen öyle diyorum
Biz genelde unutuyoruz böyle tarihleri Bu sene kayınvalidem aradı tebrik etti öyle aklımıza geldi ikimizin de ama doğum günleri dedin mi akan sular durur
Beklentim yok aslında ,ama yapacaktır diye düşünüyorum.çünki. sevgililer gününde saat almıştı haberim yoktu. Ancak anneler gününde altın küpe aldı bana sordu nasıl bişey istiyorsun fotosunu atmıştı öyle beyenmiştim. Bu kez kendi alacaktır diye düşünüyorum çünki söyle mişti sürpriz yapacağım inşallah diye. Sağlık olsun bakalım.
Bizde de öyle eskıden olsa cok takılırdım sonra anladım ki önemsiz
Kız kendine 9.500 tablet aldı 1200 cok gördü şimdi hem araba istiyorsun hem kıyafet dıyo
Siz de en yakın zamanda kavuşursunuz inşallah Çok güzel bir dostluğa vesile oldu burası. Çok kısa zamanda en yakınım oldu. Kimseyle paylaşamadığım şeyleri @İlknur ile paylaşıyorum. İnanılmaz çok Seviyorummm
Maşallah size
Kimlerin yıl dönümü yaklaştı? 9 Ocak bizde.Çok az kalmış
Bizim 10 ekim
Bizimkide Ocak 22