Yerleşme kanaması nasıl olur kırmızı mi kahverengimi Nasıl olur ?
Yerleşme kanaması diye bir şey yoktur. Gebeliğin hangi evresinde olursa olsun kanama lekelenme normal değildir. Görürseniz doktorunuza mutlaka bilgi verin. Var diye ısrar edenler, istediğine inanabilirler
Benim iki hamileligmde oldu yumurtlama döneminde oluyo genelde bir gün geldi pembeyle kirmizi arası bir renk akıntı gibi yani ağrı fln yapmiyo
Kahverengi leke gelmiş çok azz serçe parmak tırnağı kadar benden ondan sordum
Kac haftalıkken geldi
Benimde oldu 8 haftalikken başladı 11. Haftaya kadar devam etti ve doktorum yerlesme kanamasi oldugunu soyledi. Progestan fitil kullandim ve gecti. Dinlenmekte onemli ve kahverengiydi
Yerleşme kanaması genellikle adet döneminin hafif ve kısa süren bir versiyonu şeklinde ortaya çıkar. Kanamanın miktarı genellikle adet kanamasından daha azdır. Yerleşme kanaması genellikle pembe veya kahverengi renkte olabilir ve bazen sadece vajinal lekelenme şeklinde görülebilir.
Yerleşme veya implantasyon kanaması; doğal adet döngüsüne göre beklenen kanama tarihinden genellikle 2 – 5 gün önce yaşanan, iç çamaşırda leke olarak görülebilen, pembe veya kahverengi renklerindeki akıntı şeklinde kanamaya denir.
Ama aşırıya kaçarsa bir acile gidilmeli
Benim ilk günlerimde ara ara pembemsi küçük kanamalar oldu … doktora söylediğimde yerleşme kanamasıdir büyük ihtimalle dedi ama yine de düşük tehlikesine karşıilac verdi ve bir hafta dinlenme verdi … siz yine de ihmal etmeyin doktorunuza danışın bence … ve kendinizi bu dönemde yormayın … çalışan anneyseniz iki kat daha fazla yorumlamaya çalisin ve istirahat edin
benim 3 gun surdu doktorum yerlesme kanamasi dedi korkulucak bisey degil dedi doktorum dedigi icin istedigime inaniyorum
Ya benim kahverengi geliyor şuan hamilelik şüphem var ama hamilemiyim bilmiyorum ben regl gibi değil akşam 9 dan beri ara ara kahverengi leke geliyor adetim hemen başlar normalde böyle kahverengi leke gelmez
Test yapın erken gebelik testi
Bazen kafaya taktigimiz için de adette farklılık gösterebiliyor bence hemen evde test yapin içiniz rahat olsun
Yerleşme kanaması çok az az gelir 2 veya 3 gün sürer takip edin kanamanizi belki adete dönüş yapabilir bende öyleydim reglden önce ara ara kahverengi leke geldi bende snein gibi yerleşme kanaması sandım gebelik var sandım ama negatif bence en iyisi evde test yap çıkarsa hemen kan ver
Şuan elimde erken gebelik yok ama normal gebelik testi var çıkarmı
Gecikme var mı
Reglime şuan 2 gün var hiç böyle lekelenme olduğunu hatırlamam reglimden önce ilk defa görüyordum
Hemen şimdi yap o zaman testi varsa çıkar inşallah vardır
Bize de at testi
Ama erken gebelik testi değil benimki normal test
Olsun çıkar varsa regline az kalmış