Yerleşme kanaması nasıl olur

Erken gebelik testi reglden 10 gün önceye kadar sonuç verir senin iki gün kalmış normal testte olur

Bence sabaha beklyim ilk idrarla yapın derler ya ondan :face_with_hand_over_mouth:

Çıkarsa direk size ararım

Atarim diycektim

Kız yok sabah ilk idrarla felan benim ablam felan arkadaşım hep gece öğrendi evde ki testle​:joy::joy:

Sen bence şimdi bii yap bence var inşallah çıkar

İnşaallah çıkar birazdan yapıp Aticam size

Hadi inşallah :pray:

Ayyy yaptınız miii :smiling_face::smiling_face:

Yaptım evet :pleading_face:

Ne çıktı negatif mi emoji üzgün

Silik çizgi felan yok mu

1 Beğeni

Negatif ama içini rahat tut reglin gecikirse tekrar yap geç döllenme olmuş olabilir inşallah vardır :pray::pray:

Şimdi yapmasaydınız sabah ilk idrar ile yapsaydiniz bu negatif çıkmış

İnşaallah

Bence saatin bir anlamı yok diye biliyorum :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Bende buraya post açmıştım gecikme oldu aslan vaktiydu bayanlar yapabilirsin sorun olmaz varsa da çıkar demişti

Akşam vaktiydi

Genellikle evde, idrar yoluyla yapılan hamilelik (gebelik) testleri rutin adet periyodunun gecikmesinden bir hafta sonra yapılabilir. Hamilelik testi için en iyi zaman dilimi ise sabah ilk idrarınızı yaptığınız zamandır

İdrar testi istenilen saatte yapılabilir ancak idrar yoğunluğunun yüksek olduğu sabah saatlerinde yapılırsa daha güvenli sonuç alınır. Gebelik testi kiti üzerinde yer alan tek çizgi sonucun negatif olduğunu hamileliğin olmadığını gösterir. Eğer çift çizgi var ise pozitif sonucu yani hamileliğin olduğunu gösterir

1 Beğeni