Yerleşme kanaması mı?

Merhaba kızlar 4+5 gebeyim. Kasıklarımda her an regl olacakmışım gibi ağrı olup geçiyor bide sürekli gaz sancım var. Bu sabah uyandığımda pembe gibi bi kan geldi sizce normal mi ? Reglim 22 kasımdı yani 23 ünde hamile olduğunu öğrendim bugün neden oldu bende anlamadım ?

2 Beğeni

Yerleşme kanaması bu haftalarda görülebiliyor. Randevunuz ne zaman doktorunuza da bi mesaj atmak ister misiniz

2 Beğeni

İlk haftalarda görülebilir böyle durumlar

Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın :pray:

Nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz geçti mi

1 Beğeni

Doktoruma gittim herşey normal dedi ultrasonla baktığında herhangi bi yoğun kanama görmüyorum dedi. Yine de progesteron kullanmak istediğimi söyledim ve başladık. 3. Gün oldu. Lekelerim biraz azaldı. Ama gaz sancısı ve rahimde ağrım yine devam ediyor. Haftaya cuma bebeği görmeye gideceğim. İnşallah kesemizde bi can vardır dua edin hamile insanın duası kabul olurmuş :heart::pray:

5 Beğeni

İnşallah cuma günü sevinçli haberi duyarsınız​:palms_up_together::heart: @Durubaby

2 Beğeni

Çok şükür :blush:

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray:

Yerleşme kanaması yaşayan varmı acaba Adetim bu ay hiç gelmedi ama perşembe günü hafif pembemsi leke geldi son birdaha gelmedi bide sabah aynj şeklide geldi sonra yine yok bide kahverengi leke geldi sizce yerleşme kanaması olabilir mi

2 Beğeni

Doktor ultrason ile bakmalı diye düşünüyorum

1 Beğeni

Bende evdeki testlerden değil direk kan testi yani gebelik testi yaptır aklında şüphe kalmasın

Test yapmadım

1 Beğeni

Yerleşme kanaması bende1 kez geldi

1 Beğeni

bende 3 kez geldi koyu kahverengi seklinde

1 Beğeni

Gebe olabilirsiniz, bence test yapın ya da doktora görünün :blush:

1 Beğeni

Gebe mi kaldınız ondan sonra

1 Beğeni

Nasıl oldu peki ne

1 Beğeni

Hamileydim 7 haftalık yerlesme kanamam olmuştu

1 Beğeni

Kanama nasıldı peki kaç gün sürdü

1 Beğeni

Benimde 3 hafta boyunca kahve rengi lekelenmem oldu ama son bir kac gundur yok durdu 1 aya yakindir progestan fitil kullaniyorum

1 Beğeni

1 gün 1-2 damla kadae geldi sadece

1 Beğeni