Ne zaman testte çıktı peki
Benimde 4. Haftadan 9. Haftaya kadar nerdeyse her gün denecek gibi sürekli lekelenmem oldu sonra durdu derken 6 gün sonra tekrar geldi progestanı tekrar kullanmaya başladım. Doktor size ne dedi bu durum normalmiymiş?
Evet bi sorun çıkmadı ama en son 4 kasımda hasta oldum sonra aralıkta 28 inde pembemsi bi leke geldi 2 gün sonra yok kesildi
Ben testi adet gecıkmesınden 10 gun sonra yaptım 10 gun gecmıstı yanı
Merhaba ben şuan 5 haftalık gebeyim. İlk gebeliğim kesem göründü doktor bebeği görmek için 2 hafta sonra gelin dedi. İnternetten birkaç yere baktım da bu hafta yerleşme kanaması oluyormuş. Bilgisi olan var mı ?
Merhabalar hosgeldin hamileligin hayirli olsun canım .evet evet ben de senin gibi oldum bir kac gun suruyor sonra geciyor .
Teşekkür ederim benim daha kanamam olmadı ama adet sancısı gibi sancım oluyor .
Sancilarin hafif se ve kanama yoksa hic endise etme canım .ben 10.haftadayim ara ara adet sancisi cekiyorum .5. Hafta da da bebegin görünmemesi cok normal .ben 6 haftalik gittim kese var bebek yoktu 1 hafta sonra gittim bebegimizi gorduk bu seferde kalbini duyamamistik bir sonraki haftada kalbini duyduk binlerce sukurler olsun
Hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Herkeste olmayabiliyor yerleşme kanamaları. Kanamanız yoksa korkmayın
Kisiden kisiye değişiyor canım o olan var olmayan var vak benim 13 haftaya kadar kanamam oldu düşün suan da düşük ve erken dogum riskim var kanaman olduğu her zqman acile git
İlk olduğu için tedirginim birazcık çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim inşallah sizin de kalan süreciniz sağlıklı huzurlu ilerler
Amin canim İNŞALLAH cok saol
Bugün başladı benimki gerildim ve panik oldum birazcık
Merhaba yerleşme kanamasını sormuştum geçen günlerde ve şuanda o durumdayım öneriniz var mı neler yapmam gerekiyor tavsiye verir misiniz Birde uzamip ayağını yüksek tut diyen bir kesim var etkisi olur mu
Ben aylarca kanamayla yattım. Yatarken ayağımın altına yastık koymamı söylemişti doktorum. Siz de doktora görünüp onun tavsiyesine uysanız iyi olur. Ben hem iğne hem de fitil kullandım. Daha sonra hap olarak 32.haftaya kadar devam ettim.
Doktorunuza danışın mutlaka belki ilaç ya da iğne tedavisi uygulayacaktır.
Benim kanamam olmadı ama beşinci haftam yerleşme kanaması oluyormuş bu haftada
Doktorunuzun dediklerini uygulayın
Doktorum bu konuda hiçbir bilgi vermedi hatta yerleşme kanamasını bile söylemedi sizde oldu mu