Yenidoğan ve bebek uykusu

Merhaba hanımlar Siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Uyutmak biraz zor gibi siz ne dersiniz?

Tired Baby GIF

2 Beğeni

Şu an o nasıl isterse öyle uyutuyorum :sleeping:

Bazen beşikte, bazen pusette, bazen bizim yatakta, bazen koynumda, bazen bacaklarımda vs vs. Nerde rahat ederse. Hatta bugün gece boyu uykuyu tutturamadı, şu an koynumda daldı sadece :roll_eyes::sleeping:

Bitsin şu haftalaaarrr, birden 3-4 aylık olsalar keşke :tired_face::tired_face:

1 Beğeni

Oş yerim ben o minik kuzuyu rahatı yerinde olsunda :heart::heart::heart_eyes: @NURAN

2 Beğeni

benimki süt içip hemen uyuyor bazen emziriyorum göğsümde uyuya kalıyor 1 dk fln emip​:rofl: belki de şu an çok küçük o yüzden çabuk uyuyor büyüdükçe bakalım nasıl olucak.Ama annesi gibi okşanmayı çok seviyo yüzünü okşuyorum uyuyor tavşan ya o yüzden :rofl::rofl:

4 Beğeni

@Nergiz13 İlk zamanlar Eylül de öyleydi. Çenesine dokunup geri uyandırıyordum. Şimdi doyana kadar bırakmıyor mememi. Sen de uyandır geri, en az 20 dk dura dura da olsa emzirmeye çalış

4 Beğeni

Benimki ancak emerek uyuyor başka turlu asla uyuyamiyor. Hâ birde,kollarımda tutdugum zaman uyuyor.:heart_eyes: Bu gece hic uyumadi sabaha kadar. Emzik emmiyor diye. Mememi emzik gibi emip uyudu. Uykusuz gecelere devam :ocean:

evet uyandırıyorum çok çabuk yoruluyo çenesi hemen uyuya kalıyo​:pinched_fingers::smiling_face:

1 Beğeni

Bizim de öyle uyumakta direndiği zaman beyaz gürültü açıp sırtına piş piş yapıyorum. Beşiğine koyduğumda ağlamakta direniyor. Yine memeye yine beşiğe bu şekilde uyuyana kadar kısır döngü icine giriyoruz emdikten sonra memeyi ağzından atıp o şekilde saatlerce uyumasıni seviyor. Benim de ihtiyaçlarım var her zaman saatlerce öyle duramıyorum ki :smiling_face_with_tear:

Uzmanlar da zaten bu şekilde uyutmayı öneriyorlar. Ayakta sallanmasın yeter :innocent:

2 Beğeni

Bebeğim sabahtan beri belki 1 saat bile uyumamıştır artık cinnet geçiricem siz nasıl uyutuyorsunuz

1 Beğeni

Ben günlerdir takip ederek çözdüm bu işi :partying_face:

Eylül’ün uyku sürelerini ve uyanık kalma sürelerini takip ettim ve hep not aldım

Sabah 8 de uyanıyor. Mamasını yiyor, tekrar uyuyor.

Saat 10 da uyanıyor. Mamasını yiyor, tekrar uyuyor. (Saat 12 ye kadar 2 saat uyuyor)

Saat 12 de uyanıyor, 1 buçuk saat uyanık kalıyor. O sırada ilgileniyoruz kendisiyle bol bol. Saat 1 buçukta tekrar uyuyor

2 buçukta uyanıyor. 3 buçukta tekrar uyuyor. 1 saat aralıklarla uyuyor bu döngüde gündüzleri

Akşam 10 a kadar bu döngüde devam ediyor. 10 da son beslenmesini yapıp uyuyor ve gece 4-5 e kadar uyanmıyor.

4-5 gibi tekrar beslenip sabah 8 e kadar uyuyor. Sabah 8 den sonra da aynı döngü devam ediyor

Tam 3 gündür bu döngü hiç şaşmadı ve aynı uyku saatlerinde yatırdığımda direkt yatıyor

Elbette bu döngü de değişecek ilerde ama düzen oturtmanın ilk adımını attık çok şükür

Bizdeki düzen şimdilik bu arkadaşım. Baktım ben çabalayınca olmuyor, onun düzenini takip ederek çözdüm

Umarım hep böyle düzenli gider :pray:

3 Beğeni

Uyuyor 5-15 dk sonra kalkıyor neden böyle

2 Beğeni

kundak yap , ben öyle yapıyorum gdceleri

1 Beğeni

Şimdi uyudu

2 Beğeni

Panayırdan önce bizim de öyleydi

2 Beğeni

Gaz problemindendir diye düşünüyorum ben

2 Beğeni

Bence de gaz 2 saat önce uyudum diye kandırdı galiba şimdi kesin uyudu :pleading_face::melting_face::confounded:

1 Beğeni

Rüya da mı böyleydi

2 Beğeni

Evet, ilk 2 ay böyleydi. 3. aya doğru azalmıştı. 3. aydan sonra da bitmişti :person_facepalming:

2 Beğeni

Benim bunu 2. Ayda çözmem :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Rüya ile beraber az ağlamadım. Çok zor bir süreç çok :roll_eyes:

2 Beğeni