Yenidoğan ve bebek uykusu

Gece rüyama bile girdin @Cansu :smiling_face_with_tear: Nasıl aklımdaysan, bilinç altıma girmiş. Ahh arkadaşım ahh… Herkes kendine göre zorluk yaşıyor. Sen gazla uğraşıyorsun, benim uğraştığım şeyler belli… Allah sana peygamber sabrı vermiş… Günay o kadar şanslı ki… Bu süreç de geçecek, inan bana. Belki şu an imkansız gibi gelebilir sana bu söylediklerim ama 2 ayı devirdiniz, kaldı 4 ay. 6. ayda refaha kavuşacağız inşallah :pray::heart: Ne zaman bunalmış hissetsen yanında olduğumu bil olur mu ? Yalnız değilsin. Seviliyorsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Hayır olsun arkadaşım rüya detayı vermek istersen dinlerim. Rüyalarda bile buluşmuşuz :heart: her zaman benim yanımda oldun desteğini hic esirgemedin teşekkür ederim :rose: ben de seni çok seviyorum :grin::smiling_face_with_three_hearts: el birliği ile ikimiz de zorlukları aşıcaz :star_struck:

2 Beğeni

Günay’ın bu halleri seni çok yoruyordu. Seninle oturup sohbet ediyorduk senin evinde. Artık sıkıldığından bahsediyordun. Dertleşiyorduk bir nevi. Çok güzeldi ama senin o hâlinden çok etkilendim :smiling_face_with_tear: Aşacağız tabi ki bu zamanları da, sonra da patlatacağız bir kutlama :partying_face:

2 Beğeni

Best Friends Love GIF by Kennysgifs

3 Beğeni

Normalmiş her bebek gündüz uzun uyuyacak diye bir durum yokmuş. Önemli olan gece uykusuymuş :smiling_face_with_tear::roll_eyes::sleepy:

Tired Jim Carrey GIF by Ace Ventura

2 Beğeni

Aynen öyle arkadaşım. Gündüze alışmakta zorlanıyor bebekler

3 Beğeni

Evin her yeri onun Abisinin dedigi 1 metre boyu yok Hepimiz pesindeyiz pervane bu ne ya diyo.

1 Beğeni

Bunu diyen ben şu an pişmanım :joy::joy:

Ahahahah kıyamam yaa :joy:

1 Beğeni