Gece rüyama bile girdin @Cansu Nasıl aklımdaysan, bilinç altıma girmiş. Ahh arkadaşım ahh… Herkes kendine göre zorluk yaşıyor. Sen gazla uğraşıyorsun, benim uğraştığım şeyler belli… Allah sana peygamber sabrı vermiş… Günay o kadar şanslı ki… Bu süreç de geçecek, inan bana. Belki şu an imkansız gibi gelebilir sana bu söylediklerim ama 2 ayı devirdiniz, kaldı 4 ay. 6. ayda refaha kavuşacağız inşallah Ne zaman bunalmış hissetsen yanında olduğumu bil olur mu ? Yalnız değilsin. Seviliyorsun
Hayır olsun arkadaşım rüya detayı vermek istersen dinlerim. Rüyalarda bile buluşmuşuz her zaman benim yanımda oldun desteğini hic esirgemedin teşekkür ederim ben de seni çok seviyorum el birliği ile ikimiz de zorlukları aşıcaz
Günay’ın bu halleri seni çok yoruyordu. Seninle oturup sohbet ediyorduk senin evinde. Artık sıkıldığından bahsediyordun. Dertleşiyorduk bir nevi. Çok güzeldi ama senin o hâlinden çok etkilendim Aşacağız tabi ki bu zamanları da, sonra da patlatacağız bir kutlama
Normalmiş her bebek gündüz uzun uyuyacak diye bir durum yokmuş. Önemli olan gece uykusuymuş
Aynen öyle arkadaşım. Gündüze alışmakta zorlanıyor bebekler
Evin her yeri onun Abisinin dedigi 1 metre boyu yok Hepimiz pesindeyiz pervane bu ne ya diyo.
Bunu diyen ben şu an pişmanım
Ahahahah kıyamam yaa