Yenidoğan gaz sorunu

Merhaba hanımlar bebeğinize gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz?

2 Beğeni

Bunlari arkadasim kullaniyor memnun bende unuturum diye ekran fotoğraf almistim doktorunuza danisip kullanabilirsiniz

3 Beğeni

Rüya kolikti, kullandığımız gaz damlasını hatırlayamıyordum. Görünce hatırladım. Nurse Harvey’s en iyisi

1 Beğeni

AlvuMrelax çooook memnunuz. Cesurun gazı bitdi dene bilir şükür :pray::pray: Öneriyorum @Busea Günde 3 kez veriyorduk ilk başta sabah öğlen akşam 2.5ml

Ama şimdi günde 1 kez veriyorum bazı zaman unutuyorum. Şükür gazı az​:pray:

1 Beğeni

Sab simplex ve nurse harveys colex

İlk kidsonmum kullandık hatta Türkiyenin o,pek faydasını göremedik malesef.Daha sonra bobotik kullandık onunda pek faydası olmadı. şimdi espumizan aldık bu gün hemde akşam kullanacağım bakalım o nasıl olucak.Doktorumuz Almanların eczanesinden gidip almamızı söyledi espumizanı

2 Beğeni

Merhaba kaç damla kullanmıştınız cansu hanım bende aldım da emzirdikten sonra 5 damla dedi eczane

Nurse kullandim ne yaptıysam olmadı en son bu damla kurtardı kolik bebeğim sakinlemisti

Günde kaç kez kaç damlacık sıkmıştınız acaba

Btün herseyı denemiştim olmadı … Zingo diye bir gaz ilacı vardı çok işe yaramıştı bi araştırın isterseniz

Valla hatırlamıyorum canim eczacı ya danış o bilgi verir

9 gün önce doğum yaptım bebeğim geceleri ağlama krizine giriyor acile gittik doktorlar gaz sancısi olduğunu soyluyor gazini zorda olsa çıkartıyoruz bazen kiraz çekirdeği kemer takıyorum gaz çıkarsın diye gaz damlası aldık günde bir iki sefer beşer damla veriyorum probiyotikte kullanıyor anlamadım sürekli ağlıyor çok üzülüyorum. Bu aralarda uyurken sürekli inliyor sanki akciğerlerinden oturu solunumla alakali bir sorun var gibi hissediyorum ağlarken arada öksürüyor arada durup dururken hapsiriyor yine doktora goturucem ama fikri olan aynisini yaşayan annelerdende dönüş bekliyorum.:pray:t3:

Bunu kullanabilirsin canım

1 Beğeni

Benim çocuğumda 51 günlük genel muayeneye gittiğimde ara ara oksurup hapsiriyor hasta mı acaba dedim… doktor sen sadece hastayken mi oksurup hapsiriyorsun bebeğin gayet sağlıklı sıkıntı etme dedi​:smiling_face: benim oğlan da gazlı amaxkilay çıkıyor çok şükür… gaz damlasına gerek duymadım çok şükür

1 Beğeni

Günde 5 damla veriyorum akşamları malesef bir etki göremedik biz :frowning:

1 Beğeni

Bizimki her agladiginda öksürüyor o yüzden takıldık :frowning:

Kolik bı bebek olabilir ilk oğlum kolikti 6 ay boyunca kaç kere gece acile gittik hatırlamıyorum6 aylık oldu bitti gaz sıkıntısı ne yapsakta rahatlamazdi gazını cikarazdi lavman yaparlardı acilde kuşa dönerdi 3 4 gün sonra tekrar aynı olurdu …yediklerinize dikkat edin sütle geçiyor turşu bulgur acı baharatli yemeyin mesela rezene çayı içebilirsiniz yemeğinize kimyon koyabilirsiniz geçmiş olsun

Hayır canım 5 damla değil Sabah 20 Damla akşam 20 Damla veriyorum ben bu gaz ilacını çok da rahat gazını çıkarttı akşam gece yarıları falan kasılmaları ıkınmaları falan hiçbir şey kalmadı zaten 3 ay olduktan sonra da gaz maz hiçbir şey kalmadı şu an çok iyiyiz çok şükür

Kızlar bebeğim 10 günlük gazı var galiba çok ıkınıyor kakasını yapamıyor ihlayip duruyor gazı var galiba önerebileceğiniz gaz damlası var mı @tecrübeli-anneler

Bu damlayı 10 günlük bebek için kullansam sıkıntı olur mu

1 Beğeni