Bu nurse harvays in surubunu kullanmıştım bende ama çok geç tanışmıştım beş ay çekmiştik ilk oglanda sonra çok faydasını gördüm bide bı hareket var kolunuzun üstüne yüz üstü alıp aşağı yukarı küçük hareketlerle gaz çıkmasını sağlıyorsunuz YouTube videoları vardır fikir olur
Solunumda sikinti var gbi hissediyorum yazmissiniz ya acaba burnu genzi tikali olabilir mi. Serum fizyolijikle acmak gerekir. Siz gaz yapacak seyler tuketmeyin dikkat edin sutten bebege geciyor sonuçta… gaz masaji var ilik dus aldirabilirsiniz. Sipa falan da rahatlatiyormus. Surekli gaz damlasi da kullaninca bagirsaklar desteksiz gaz cikaramiyormus falan. Bide en onemlisi cok sik emzirince de asiri gaz olurmus bilginiz olsun. Mide bagirsak bir emzirmenin gazini halletmemisken digeri geliyor falan gbi. Gazi oldugunu dusununce gaz masaji yapin karnini ovun ayaklarini hareket ettirin falan arastirirnca cikar
Onu doktoruna danışın bitkisel ama ben bir şey söyleyip riske giremem canim
Yorumlari vs okudum veren var alıp verebilirsin burda bir arkadaşımızın bebeğide gaz sancısı kabızlık vs yaşıyordu
Bunu kullanmış oda çok memnun
Ve sizleri mucize bebek uygulamasına bekliyoruz
Masaj da yap canım bide gaz senden sütünden de geçiyor olabilir kimyon çayı iç günde 2 fincan süte zararı yok aksine faydası var
Canım bebeğim 10 günlük ayağı alçıda rahat bı şekilde kucağımıza alamıyoruz gazını çıkaralım derken ayağına zarar vermekten korkuyoruz
Geçmiş olsun hayrola 10 günlük bebiş nasıl ayağını incitti
Doğduğunda ayak bileğinde yamukluk vardı
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Bende aynı durumu yaşıyorum 18 gün oldu damla bı işe yaramıyor uykusunu da kaçırıyordu kullanmayı bıraktım bebek yağıyla masaj yapıyorum iyi geliyor ve bizimkide uykuda inliyor sanki uykudada ağlıyor gibi öksürmüyor ama boğazında göğsünde bı hırıltı var topuk kanında bı değer yüksek çıkmıştı doktor guatır olabilir dedi tekrar topuk kanı verdik sonuçlar yarın çıkacak eğer guatırı yoksa bende yarın götürmeyi planlıyorum göğsündeki hırıltı için
Bebek yağı fayda ettti mi . Çok geçmiş olsun
Neydenmiş hırıltı bilgi verir misiniz aynısını yaşıyoruz