Anne baba olunca da bişi diyemiyor insan ihtiyacınız var mı destek paketine peki ben ihtiyacım var diye başvurmamıştım ibb herkese veriyo diye duyduğum için başvurmuştum
Bende de aynı yazıyor sizde gelişme oldu mu
22 haftalıkken başvurdum 30da geldi evet ihtiyaç olsun olmasın veriyorlar diye biliyorum baya dolu paket
Bana sürekli aile bireylerini eksik girdiniz diye uyarı veriyor eşimde denedi aynı uyarı çıktı tüm bilgiler doğru nedenini anlamadım
İkametin bekarkendi evinde olabilir mi almış mıydın ikametim oturduğun adrese ve eşinle oturuyor görünüyor musun
Şuan kaç ayliksiniz 9 ayda yada 8 de başvurun yüksek ihtimalle çıkıyor bizzat personel söyledi bana bu aylarda başvurmam gerektiğini yada bebek doğduğu ilk ay içinde de başvurabilirsiniz
Evet zaten direk şu an oturduğum adres çıkıyor otomatik olarak ben özellikle istanbul 34 uygulamasını indirdim adresim ben yazmadan çıkıyor
Ben üç aylık hamileyken başvurdum 8 aylık hamileyken geldi. Eşimin üstüne bitane ev var ama evin kirasını falan kayinpederim aliyo biz yararlanmiyoruz. Eşimin SSK si da yok o yüzden çıkmış olabilir. Umudum yoktu evden dolyi çıkacağına ama getirdiler. Sagolsunlar
Benim babamlarin evinde hâlâ ikametim öyle yapıp gelen de çok ben de şuan uğrasamadigim için oranın bilgilerini aile bilgisini verdim mecbur doğum bekleniyor sms gelecek falan diyor bakalım
Şuan 38+2 deyin hala ses yok askida gelmez bence
Ben de başvurmuştum kirada oturuyoruz hatta eşimin çalışmadığı dönem başvurmuştum askıya aldılar. Bir kere başvurduğum için bir daha da başvuramıyorum. Karşı komşumun evi, arabası falan var ama onlara çıktı. Neye göre çıkıyor anlamış değilim
9 haftalık hamile olunca başvuru oluyor mu acaba
- Haftadan itibaren oluyor
Başvuru durumunu sorguladığınızda askıda yazan kişilere sonradan yine de verildi mi acaba ben de onu merak ediyorum. Geç geldi diyenler mesela gelmeden önce hiç kontrol etmiş miydi başvuru durumunu. Ben de de askıda yazıyor ama altta açıklama kısmında olumsuz olarak değerlendirildiği yazıyor.
Canım bende İstanbuldayim aynı yazı bendede çıktı bı baktım ikametgahim eşimin memleketinde komedi gibi hayır eşimin ikametgahi İstanbul’da benimki değil nasıl böyle bir şey olur hala aklım almiyo. E devletten ikametgah bilgine bak seninde farklı bir yer olabilir saçma bir şekilde
Yok hala aynı yazıyor
Ben 22haftamda basvurdum 37olduk gelen giden yok az once baktim. Yardim almaya uygun degilmisiz. Neye gore belirleniyosa bu kriterler…youtuber lara bile gidiyo biz uygun degiliz
Bizde yarın 26 haftalık olucaz hala doğum bekleniyor diye yazıyor bende merakla bekliyorum ne zaman vereceklerini
Nasıl başvuru yaptınız
İstanbul senin uygulamasini yükle, arama çubuğuna yenidoğan destek paketi yaz @Selma1