Aynen yaptım da olumsuz bir geri dönüş geldi olmadı maalesef teşekkürler
Merhabalar bana bugün mesaj geldi destek paketiniz yola çıkmıştır diye kod geldi ama ben çamsakurada hastanedeyim evim uzak güvenliğe bırakırlar mı acaba beni arayıp bilginiz var mı
Destek paketim geldi Allahtan eşim evdeydi almış bir sorun çıkmamış çok sevindim
Daha eve gidip bakmadım hastanedeyim kanamam vardı daha taburcu olmadım ama eşim görüntülü gösterdi park yatak var reflü yatağı var 3 tane bebek bezi var şampuan var bebek yağı var tırnak makası seti var yenidoğan kıyafeti var ateş ölcer var aklıma gelenler bunlar eve gidersem resim çekip atarım olmazsa
Sancım ve ağrılarım var onu kesmek için afedersin fitil verdiler kanama durdu ama sürekli kontrol edeceklermiş
Erzurum da başvuru nereye yapılıyor bilgi olan varmı
Kaç aylıkken başvuru yapılıyor acaba
Başvurduğum an olumsuz değerlendirme yapıldı. Bence çoğunluğa otomatik olarak bu yazı gönderiliyor. Başvurduktan sonra saniyeler içinde baktım çünkü.
Canim başvuruyu tam olark nasıl yaptın 38 haftalık hamileyim ve dogru düzgün bişey almaadim iyi olur
Evet bende de böyle oldu ve telefonla arayıp bilgi aldım vermiş oldugunuz bilgiler ve ekonomik durumunuz değerlendirilmiş olup bu sekilde karar verilmiştir diyor. Saniyeler icinde nasıl degerlendirilmiş olabilir ki sacmalık
Ankara’da olanı bılıyor musunuz