Ben 22 haftalık 20 haftada kayıt oldum bakalım gelicekmi
Gelir inşallah
Bende 20 haftalıkken başvurdum. 33. Haftamda geldi . Bı bebek için ihtiyaç duyulacak herşey var icinde.
Bende de aynı şekilde yazıyor
Olmamış sanırım sizin
Yok sorulan sorulara doğru cevap verdiğim için olmadı herhalde
Ev ars tabu araba herşeyi sormuşlar kiracı olup olmadığını aylık geliri soruyo sadece kira ödemiyoruz gelen gelirle sonuçta sağlık olsun demek ki herkese değil ihtiyaç sahiplerine yapılan bir yardım
Büyükşehirde oturman olması şartmı
Maddi durumunuz nasıl acaba? Ben iki kere başvuru yaptım reddedildi.
Bizimde üzerimizde herhangi bir şey yok ev araba vs kira da oturuyoruz şansa denedim şaşırdım bende olmasına genelde durumu iyi olanlara çıkıyor
Yok canım
Bizimde üstümüze herhangi birşey yok ama çıkmadı sadece eşim çalışıyor ve ikinci çocuğumu doğurucam.
Durumu iyi olanların malları kendi üstüne olmuyo o yüzden çıkıyo bizim araba benim üstüme aylık gelir 65 gider kira sadece 10 o yüzden çıkmadı ama hiç deniyorlar senin kredin kartına bakalım aylık taksidini ne eline ne kalıyo bu arabayı neyle aldın diyen yok. Önemli değil zaten ben çocuk düşünmeden 1 yıl önce parça parça beşikti yataktı almaya başlamıştım kuzenlerim de doğurdu çoğu eşya var al kullan getir ben tekrar çocuk yapcam diyolar onların eşyalarıyla idare edicem. Bazı üründe 3 5 ay kullanılıyor para verip almak da saçma zaten
Tam anlamıyla sans işi ya
Aynen öyle bizimde eşimin üstüne bize ait olmayan araba var önceden ikitaneydi birini dayısı sattığı için üzerimizden gitmişti ama ne yapalım ben evlenmeden önce onun adına yapmışlar evimizi biraz altın diğeri krediyle aldık ev ve araba olduğu için hiçbirşey alamıyoruz bizde laf anlatamıyorsun bide kendi adlarına almıyorlar yardımları kesilmesin diye
Şahsen bizim mal varlığımız yok kirada oturuyoruz bende biraz şans olarak görüyorum benim şansıma heralde oldu
Hayırlı olsun peki paket içeriğini çekip atma imkanınız var mı? Çünkü bazıları hiç almasak daha iyi diyor çok dandik şeyler gönderiyorlarmış acaba şehirden şehre fark var mı?
Madem sizin üstünüze araç biz satışa çıkarıyoruz ya kendi üstünüze alın ya da biz gidip satarız hiç paraya diyin o zaman bi gün beklemeden hemen alırlar eminim
Babasına öyle desin de evlatlıktan atsınlar zaten biliyorlar ama kimse kimsenin umrunda deil canım ben eşimi ikna edemiyorum ki onları ikna edeyim