Yenidoğan biberon önerisi

Arkadaşlar yenidoğan bebeğime 1.aydan sonra belki veririm diye biberon almayı düşünüyorum sizce hangisi? Siz hangisini kullandınız ve memnun musunuz ve sizce cam mı tercih etmeliyim böyle mi almalıyım ?

1 Beğeni

Merhaba; Ben philips avent tercih ettim

Peki cam mı normal mi?

Benden philip avent aldım canım

Ben de philips avent aldım henüz bebeğim doğmadı kullanmadım ama ben cam aldım daha sağlıklı olur diye düşünerek, şuan daha kullanmadan cam aldığıma pişman oldum iade de edemiyorum süresi geçti çok ağır yani başta onları kullanırım ama sonra bebek kendisi tutup içmek istediği zaman tutamayabilir birde elinden düşse kırılır. Sonrasında yine aynı markanın plastiğini alacağım sanırım, zaten sağlıklı plastiklermiş onlarda :tipping_hand_woman:t2:keşke baştan onları mı alsaydım diye bir düşündüm yani​:flushed:

Cam kullanımı zor olacağı yani ağır olacağı için normal tercih ettim

1 Beğeni

Philips avent cam olmayandan aldım bende cam ağır olur düşer vs diye düşündüm hem anne göğsüne en yakın olan bu deniyor onu tercih ettim

İlk 6ay cam kullanımı öneriliyor bizde öyle almıştık. Daha sağlıklı. Plastiklerde de sağlıklı var ama benim içime sinmemişti. Avent ve chicco ikisini de kullandım ikisi de güzel markalar. Şuna da bakın derim

Cam için pişman olmayın ilk 6ay cam önerilir zaten. Kendi tutmaya başladığında kullanmak için plastik alacaksınız ki zaten eğer emmeyen bir bebek olursa 1 biberon yeteceğini asla düşünmeyin :rofl:

Ben ilk bebegimde hep cam biberon kullandim.cam biberonlar bi dusmeyle kirilacak kadar zayif bi camdan uretilmiyor.hic kirilma durumu yasamadim bu yuzden.ben yine cam alicam.bebek icin de agir ve zor olmuyor.cok kirilgan bi camdan yapilmiyor zaten.

1 Beğeni

İşte ben bu yüzden soruyorum sanki cam ağır gelecek gibi düşünüyordum yanılmamışım :smiling_face_with_tear:

Ben de isterim sütüm gelsin anne sütü içsin ama kesin olmadığı için her ihtimale karşı alınmalı mı diye sormak istedim :blush:

1 Beğeni

Kaşık biberon aldım evet

1 Beğeni

Bende philips ve Wee aldım Philips daha iyiymiş

philips avent tek gecerim canim kolik olanini

Avent düşünüyorum cam ve küçük olanını

Ben aventin kucuk olanini aldim ne olur ne olmaz diye

Merhaba acaba avent göğs pompasına uygun mudur ?

Ben Tommee Tippee anti-kolik biberon öneririm. Gaz kaçışını önleyen aparatı sayesinde bebekteki gaz ve reflü gibi durumları önlüyor. Ayrıca içinde bulunan sıcaklık aparatı sayesinde de sıcaklık kontrolü yapılarak bebeğe mama verilebiliyor

Cam kullanım acısından temiz ve saglikli oluyor ama aynen cocuk kendi içtığinde düşüp kırılmasından dolayı sorun teşkil edebiliyor.