Yenidoğan biberon önerisi

Aa buna çok sevindimm boşa almamışım demek​:grinning::grinning: sağolun :innocent:

1 Beğeni

Ben de hemşire hiç kaşıkla vermedi hatta ben mama almamıştım bilmiyoruz tabi eşime söyledi git mama al diye çocuk açlıktan sarılık olmasın dedi, 1 doz mama vermiştik sonrasında emzirmiştim ilk Bi kaç gün günde 2 defa emzirdikten sonra mama ver içiyorsa sütün yetmiyor ordan anlarsın demişti zaten ertesi gün mamayı içmemişti sütüm Bayaa gelmişti

1 Beğeni

İnşallah olur ilkinde 40 gün oldu​:roll_eyes: bak ne dicem zaten sen özel hastaneye gidiyorsun gittiğinde yeni doğan bölümüne hemşireye sor o sana zaten bilgi verir ona göre hazırlığını yaparsın doğum çantana

1 Beğeni

Tabi alırsın illaki heryerde var canım da o biberonun ilk kaynar suda kaynatılması da gerekiyor steril olması için bu da aklında bulunsun :hugs:

1 Beğeni

Şişe biberon almamanı tavsiye ederim. Bebiş sonra biberonu kendisi tutunca ağırlık olur,kaldıramaz ,suratına düşer diye endişelendim ve kauçuk aldım ,hafif olduğu için biberonu kendi tutmaya başladı erken aydan.:upside_down_face:

1 Beğeni