Bazen diyorumki Keşke dinazorlar çağinda yaşasaydık da bugünleri görmeyeydik elimizde mızrak kıçımızda yaprakla püüüü Allah’ın cezaları…
Devlet haatanesini kötüleyip özel hastaneyi ilahlaştıran anneler bile var bakın rezil yaratıklara
Evet aalh belalarını versin ,verseler bir kaşık suda bogarim nasıl kıydılar minnacık yavrulara nasıl bende travma oldu çok korkuyorum çok
Zaten özel hastanelere karşı bi önyargım vardı sanki ne yaparlarsa yapsınlar herşeyi para için yapıyorlar meslek aşkı olmadığını düşünüyordum bu olayda iyice beynime çakıldı düşündükçe çıldırıyorum el kadar bebekleri güle oynaya öldürmek ne demek Allah bin belalarını versin bu mübarek cuma gününde inşallah
Ve ayni zamanda devlette calisanlar atanmıs kisiler özelde calisanlar atanmamış kisiler … nasıl ücretli ogretmen kadrolu ogretmen varsa o da onun gibi @Aysegül
Bende duyunca kanım dondu ürperdim bu nasıl bir vahşettir böyle dedim , Allah’ım bizi, çocuklarımızı her türlü kötülük ve zalimlerden korusun. İnsanlar para için herşeyi yapar oldu. İnsan canının hiç kıymeti kalmadı el kadar bebeklere kadar indi olay daha ötesi yok …
Haberleri duymuşsndzr belki doğum yapacağınız hastaneyi doktoru çok araştırun lütfen iki kuruş para için bebekleri öldürüyorlar resmen dehşet verici Rabbim sen sonumuzu hayra çikar
Özel hastanelere güveniyor musunuz çıkan haberlerden sonra çok tedirginim kizlar sizce ne yapılmalı
Bu saatten sonra hamiş anneler dikkatli olun özel diyio geçmeyin binlerce insan devlete gidiyor mutlaka ailenizden birileri dikkatli olsun bebeğe Allah korusun herkesin başına gelebilir ben güvenmiyorum oyuzden ya devlete giderim ya ebe çağırıp evde doğum yaparım evladımı guvenemem Allah belalarını versin pislikler bilmediğimiz Allah bilir 2023 ten belli kaç bebeğimize kıydılar biz bu kadarını biliyoruz amaaaan dikkkat ozellerden uzak durun yada iyice araştırın
Şahsen ben iki dogumumu özelde yapmıştım ama bu aralar özel hastaneler sıkıntılı önceden böyle olaylar yaşanmıyordu gerçekten devir öyle degişti ki insanlar canileşti ne olaylar yaşanıyor gerçekten nasıl çağa denk geldik bilemiyorum Benim güvenim kalmadı özele para için 1 hafta 10 gün kuvezde yatırıyorlar mesela böyle vakaları da duyuyoruz maalesef
Aynen ben şahsen ya devlette yaparım yada ebe bulur evde hiç bir hastaneye güvenim kalmadı ben çocuğumu sokakta bulmadım vicdan yoksunlari pislikler daha bir para mı kazandiracagim ben guverim burası iyi diyenlerede inanmayın hepsi aynı buradaki ozellerdede bebekleri karıştırıyorlar mis seneler önce oyuzden ya yaninzda gözü açık biri olmalı yada asla yaklasmayin ozelleri
Yanlış bi bakış açısı . Bende atanamayan bir öğretmenim ve ücretli öğretmenlik yaptım. Yaptığım okula ankara ilinde yarışmada derece getirdim. Bir çok kadrolu öğretmenin uğraşmadığı sorunlu öğrencilerle uğraşarak ben adam ettim daha iyi bir ruh hali aldılar. Bu ayrım saçma . Nice insan da var ki ekmek derdine kadroya giremediğinden yine özellerde işini iyi yapan . Ama bu olay nezdinde bakarsak alçakça bişey sgkdan gelen para ne can kurtarır ne hayat . Afedersiniz çok şeref yoksunluğu içeren bir durum . Kıyas yapmak yersiz
Onlar da isteselerdi sınavsız ataniyorlar ama işte para için devlette olsa nasıl yaparlar Allah belalarını versin hastanelerin hepsi cevremdeki hastaneler
Doktorlar direk atanır sınava girmesi yeterli, benim gittiğim hastane bildiğiniz profesörlerle dolu içinde uzman bile yok.Bu adamların bilimsel makaleleri var çoğu yurt dışında çalışmış, eğitimler vermiş bilgi birikimleri devletteki poliklinik doktoruyla kıyaslanamaz…Buradaki asıl mesele bunlar devlet eliyle olan şeyler, devletin içindeki çürük elmalar göz yumuyor, SGK nin bunu sizce farketmemesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi, hiç mi denetlenmedi? Özele indirgemek bence çok masumane düşünceler.İclerinde eski sağlık bakanının hastanesi de var arkadaşlar.Medyaya yansıyan yenidoğan kısmı, peki ya yetişkinler? Devlet Hastanesi’nde de onceden çocuklar satılıyordu, 80 sonları 90 lar hep hastanede kaybolan çocuklarla dolu netten bakabilirsiniz.Allah herkesin karşısına hangi meslek grubunda olursa olsun vicdanlı, merhametli insanlar çıkarsın şuan iğrenç bir devirdeyiz.
Bende atanamadm ucretli ogremtenlkk yaptim ucuza calistim… gorevimi de kadroya gore daha da iyi yaptm. . Bak hala 2023 ler atanamadı … ucretli ogretmeni tesvik eden sistem var ben iyi ogretmen istiyorum mulakatta buna bakacam diyen bakan at yetistirme mezunu olan kisiyi ucretli ogrrtmen olarak calsiiyor… arkadasim edebiyat ogretmeni sinif ogretmenligi yapio… isletme mezun olan ksiiler ogretmenlik yapio bu ne perviz bu ne lahana turşusu @AybikeKrp
Bunun devlet doktoru veya özel doktoru olmakla alakası yok!!! Bunun insan olamamakla insanlığını yitirmekle allahtan korkmamakla alakası var… şeytanın vücut bulmuş halı onlar. Bir sokak kedisi bile araçla giderken önümüze atlayinca içimiz titriyor yanlışlıkla carptik mi diye durup bakıyoruz ohh yaşıyor diyoruz. Allah böylelerini ıslah etsin. Rabbim yüreklerine korku salsın. Daha neler neler demek istiyorum da neyse…
Kizlar bilmiyorum gorebiliyor musunuz. Kac gundur yeni dogan bebek ölümlerinden bahsediliyor bu konuya sessiz kalamadim. Söz konusu bahsi geçen hastaneler bunlar mis dikkat edin derim.
Devletin gözünü seveyim hic bir zaman gereksiz bi tedavi uygulayamiyorlar çünki para dönmüyor oralarda kızıyorum ilgisizler falan diye ama hastalandigimda serum isterim yapmazlar git saglikli beslen kendine dikkat et dogal yolla iyiles diyorlar susturmak icin de bi soguk alginligi ilaci veriyorlar gereksiz yere bana bi doktor tedavi uugulamadi bana gore basit bi b12 vitamini istedim bana besinleri saydi hap kullanma dedi gereksiz yere beni kesip bicmediler hic bir sey devlette gereksiz yere yapılmıyor bana ilac serum da dayayabilirlerdi cogu işimi kapilarini calip kısa sürede halledebildim git randevu al diyen cıkmadı rica ettim sorun yasiyorum isten dedim hic bi doktor olmaz demedj devlet ozel dede demiyorlar ama her sey para bastır parayi dayasinlar sana igneyi serumu ne kadar kizsamda devlet doktoruna ben güvenemiyorum özele
O çete insan degil ama zaten daha oncede bir cok haber yapildi sağlıkli bebekler kuvezde yatiriliyor o sağlıklı bebeklere ilac tedavileri yapiliyor hastahanede yatiriyorlar ve bebegi falan vermiyorlar hem aileden tedavi ilac bakim yatis parasi alirken hem drvletten 18 bin gibi bi rakam aliyor ozel hastahaneler bu son haberden once boyle bi haber daha yapilmisti iyice sıtkım sıyrıldı arada eşimde görebilsin diye gittigim hastahaneler bunlar pek laflarina itimat da etmiyorum zaten iyi bi doktorum vardj git drvlette bu testleri yaptir gel özele para harcama diyen ozel hastahane doktoruydu kadini gonderdiler kadin gitti simdi baska hastahanede doktor muayne ucretj falan artinca gitmedim daha ozele zaten özelde gittigimde kadınlari sezeryana ikna etmeye calistiklarini gördüm benim gördüklerim bunlar oldu cok iyi ozel hastahanelerde var tabi biraz güç istiyor o giden bayan doktorun da muayene ucreti 850 den 2800 e cıktı dogum ücretini soramadim oyle olunca güc bor sekilde yeter özellere ama devlet varken daha guvenliyken neden. Cocugun rızkını al biz yiyemedik siz yiyin diye hastahaneye yatirayim 60 bin gibi rakamlar bugun cocuga harcasam neler alirim 20 bin gibi rakam olan haatahanelerde hic guven vermiyor acikcasi
Şafak hastanesinin orda oturuyorum bazen hastalanınca giderdim oraya acilde SSK varsa para almiyorlardi pandemi zamanlarinda ismi degisti bı gece çok hastaydım oraya gittim korona zamanında işte ismi değişince acilde ozaman için sadece kayitta 200 TL istemislerdi ozamanin parasi için çoktu tabi ogecede notunu verdim o hastanenin birdahada gitmedim yaklaşık iki aydır da kapalı zaten demekki bu yüzdenmiş
Ben kendi hastaneme güveniyorum şahsen evde ebe ile doğum da olabilir ama ben tercih etmem riske atamam kendimi de bebeğimi de. Hem bu olaylar sadece özel hastaneye bağımlı şeyler değil devlet hastanesinde de olna ihtimali var. Bazı ihmaller bazı kasıtlar var. Eskiden çocukları öldü gösterip millete satan çeteler vardı. Ya da sırf zevkine bebeklerin bilekliklerini yerlerini değiştiren hasta ruhlu hemşireler bunlarda devlet hastanesinde olan şeyler. Ona güvenme gitme buna güvenme gitme nolcak doğurmicak mıyız. Bu çocuklar bizim içimizde ve büyüyorlar günü geldiğinde çıkıcaklar. Tecrübeli ve güvendiğimiz doktorlara hastanelere kendimizi araştırıp emanet etmek de bizim görevimiz.