İstanbul’un belirli özel hastanelerinde yeni doğan bebekleri hasta diye küveze alıp sonra öldürüyorlar mış Allah’ım sen Koru masum bebekleri bunlar nasıl caniler benim güzel annelerin lütfen dikkatli olun artık dünyada güvene bileceğin hiç kimse kalmamış
Değerli hamile anneler ve adaylar, çam sakura hastanesini uygulama içerisinde çok okudum, duydum, gördüm ve önerildi. O yüzden görür görmez buraya yazmak istedim. Maalesef gündem de olan yenidoğan çetesine hepimiz vakıfız, lütfen dikkatli olun. Hastaneye giden devam eden yakınlarınız varsa da uyarın. Kimse bir acı yaşamasın
Haklısın valla ama işte korkuyorum yoksa benim hastanemde de böyle bir durum olmadı ama güvenemiyorum malesef
Kızlar bu konu altında düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Konu hakkında açılan diğer konuları burada birleştiriyorum.
Çamsakurada da mı varmış böyle bebek ölümleri
Bende yenidoğan çetesini duyduktan sonra düşünüp duruyorum psikolojimi bozdu resmen insan korkuyo başina gelcek diye ama bu haberlerden sonra cesaret edemezler herhalde diye kendimi teselli ediyorum
Benim eşim özel hastanelerde çalışan ATT personeli. Gerçi hepsinden tiksindirği için artık kendi mesleği yerine başka bir iş yapıyor. Evlendigimizden beri beni asla özele götürmek istemez. Herseylerini biliyorum der. Araştırma ve üniversite hastahaneleri için de aynı şeyi söyler. Gideceksek düz devlet hastahanesine gidelim en iyi onlar der. Çok şükür hamileliğimden önce özel hastanede olan doktorum devlete geçti ben de orda takip ediliyorum. Ama şöyle de birşey var hastane kadar bence doktorunuz önemli doktorunuzu iyi seçmeye çalışın derim.
Bende üniversite Hastanesi’ne gidiyorum Allâh nâsip ederse doğumda orada olacak gibi memnun olmasam da korkuttun beni şimdi
Tedirgin olmak şüphelenmek çok normal ve doğal bişi ama yapabileceğimiz bişi yok özel hastanede zaten her an bebeğinin yanında olabiliyorsun benim hastanem de doğum ne şekilde olursa olsun eşim yanımda olabiliyor. Bebek doğduktan sonra da onun peşinde gezip heryere gidebiliyor. Cuma günü kontrolde doktorum öyle söyledi. Beni bırak çocuğumun peşinde dolan diyip gönderirim yani nolcak. Gözüm arkada kalmasın yeter
Yalnız o ele başı olan doktorda kanuni sultan Süleyman hastanesinde görev yapıyormuş önceden devletten çıkmış yanı bunun devlet özel ile alakası yok kesinlikle insanlıkla alakası var her özel öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası pis insan heryerde yapar Allah bizi öyle insanlardan korusun inşallah
Çıktı mı çıkmadı mı belli değil ama ismi kişilerin mesajları arasında geçiyor, dikkatli olmak lazım
Bu haberi izledigimizden beri kafayi yemek uzereyiz cunku kapatilan hastanelerden biri olan istanbul.beylikduzu medilife hastanesinde gecen sene gorumcem dogum yapti dogum esnasinda bebegin kolu kirildi ve uzun bi sure yogunbakimda kaldi sonrasinda da bebegin ölümü gerceklesti ve bas hekimin yanina ciktigimiz sa istediginiz yere gidip sikayet edin hic bisey yapamazsiniz dendi daha sonra.gorumcem savciliga gidip sikayet etti ama bi sonuc cikmadi simdi son bi kac gunden beri bu haberler cikiyo ve biz hepimiz yikilmis durumdayiz
Allah belalarını versin inşallah tez vakitte geberirler hepsi soyleyecek o kdara çok küfür hakaret var ölüm onlara hasret kalsın acılar içinde yavaş yavaş gebersinler …
Yapilacak sey cok net aslinda o vijdansizlar bebeklere agir narkotik ilaclar miadi gecmis ilaclar vermisler aynilarini ne yaptilarsa o pisliklere de yapmak lazim oyle cezaevine gonderip ekmek elden su golden yapmayacaklar ayni iskenceyi onlara da uygulanmasi lazim gun yuzu gormesinler ins rabbim
Evet bunalra ne yapılsa az düşünün minnac8k bedenlere bunu yapan caniler daha neler yapmazlar ,
Artık ne yapacağımızı bilemez olduk devlete gitsek yeterince ilgi bulamadık özel dedik rahat olalım dedik sonuç vahşi hayvanlık demek istemiyorum hayvanlara hakaret etmiş olurum. Düşünüyorum aklım almıyor nasıl gezdın yemek yedin nasıl eğlendin nasıl başını yastıga koydun. Saçlar boyalı dudaklar yapma o küçüçük canların ahı var o küçüçük canların acıları. Biz öpmeye korkar olduk enfeksiyon kapmasın hastalanmasın diye. Vicdansız demek bile basit kaçıyor bunlara değişik yaratık şeytan bile utanır oldu seytan bile bunların yanında masum umarım eziyet çekerler inşallah canlı canlı parmaklarını kırarlar öldürmesin ler kurtuluş olur eziyet etsinler inşallah
Nasıl bi zamana denk geldik ya doğurmaya korkar olduk kime güvenicez napıcaz şaşırdık l@net olsun hepsine
e hep fakir garibanin olduğu semtler Bağcılar Esenyurt Silivri ,düşünün Nişantaşı’nda Kadıköy’de boyle yapabilirler miydi bililerki aileler canlarına okurlar ,burda da gariban anne babalar bebekeler talihsiz hiç bir bebeğin canı yanmasın yani gariban sessiz olur anlamaz diye neler neler yapmışlar
Eee biz simdi nerede doğuracağız?