Hadi bakalım hanımlar yeni yıldan beklentiniz neler 2024 yılı hepimize sağlık, mutluluk, barış, evlerimize huzur, bereket versin inşallah Hadi bakalım dilekleriniz nedir? (Dualarımız)
Artık ben yeni evimize geçmeyi diliyorum. Oğlum ek gıdaya başlayacak annesinin yemeklerini sevmesini diliyorum senin dediklerine ek olarak çokça para diliyorum.
Anam ben parayı unutmuşum
Eşim için yeni güzel bir iş diliyorum yeni bir ev diliyorum ailem için huzurlu aile hayatı diliyorum, ve başkasına muhtaç olmayaalım diye bize yetecek para diliyorum evet evet evet evet onaylıyorumm
Hayırlısıyla güzel bir sekilde grip dogumu kolay yapmak oglusumu kucagima almak sağlık huzur mutluluk bolluk bereket diliyorum güzel ailemle sevdiklerimle birlikte güzel bir yıl olur insallah kazasız belasız
Bende duamı edeyim baştaki herkes içindi 2024 yılı evime huzur, mutluluk, başarı, sağlık ve bereket getirsin inşallah büyük oğlum Efe Can’ım LGS sınavından iyi bir puan alıp istediği liseye girebilir. Miraç’im akıllı uslu ve başarılı bir çocuk olur ve tabiki miniğim Göktuğ’um sağlıkla doğar ve evime mutluluk huzur getirir eşimde işinde yükselir inşallah Rabbim sen büyüksün sen herkese gönlünden geçeni nasip et amin
Başta sağlık olmak üzere Allah’ım bizi zengin eyle. Eylül yemek seçmesin. Rüya hep zeki olsun, Rüya’nın sinirliliği bitsin, evimizi kuralım, bu sene atanayım inşallah
Bilmiyorum siz bana bu konuda hak mı verirsiniz kınarmısınız öncelikle yeni yıl kutlamaları bana göre bir hristiyan bayramı olduğu için ne kutlarım neden ömrümden geçmiş bir yılı ve beni ölüme hesaba yakınlaştıran gelecek yıldan bir beklentim yok Rabbim malında hayatında ölümünde evladında her daim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah. Sizleri seviyorum kızlar
İnşallah atanirsin kardeşim
Evet hristiyan bayramı.
Aslında azerbaycanda din olarak yeni yıl novruz bayramında dahil oluyor,biz hristiyanların yılıyla gidiyoruz.
Sağ Salim bebeğimi kucağıma alayım daha başka duam yok
Yanlış anlaşılmasın ama biz kutlama yapacağız diye bir şey söylemedik dua ve dileklerimizi söyledik aile arasında her zaman enen yemekler ve çay Faslı oluyor o da yıl başına özel değil her zaman olan şeyler he içkiler partiler cam ağacı süsleme vs yapılsa bunlar Hıristiyanların bayramı olur Allah’a şükür böyle ozentimiz yok
İnşallah evladığımı sağ salim kucağıma alırım ve bir an önce Maddi manevi açıdan rahatlayıp feraha ermek istiyorum inşallah bu yıl Hepimiz için güzel geçer
2024 yilinda insallah ben de oglumu sag salim kucagima alirim.Saglik ,huzur dolu bir yil olsun tüm dünya için.Savaşlar olmasin,bebekler ,kadinlar ölmesin ve öldürülmesin,şehitlerin olmadigi bir yil olsun inşallah .Hem cekirdek ailem hem de geniş ailem olarak saglik ,mutluluk dolu bir yıl olsun insallah .Son olarak burda sohbet ettiğim edemediğim tüm guzel anne ve anne adaylarınin gonlunden geçen ne varsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle
Barış istiyorum artık çocuklar ölmesin herşeyden çok istiyorum
Huzur istiyorum sevdiklerimle ailemle mutlu bereketli bir yıl istiyorum fazlasında gözum yok sağlığımız keyfimiz yerinde olsun kaybımız az kazancımız cok olsun her anlamda
İnşallahhh Ankara’ya atanırsın cookk amiiinnnn
Bizler de kutladığımızdan değil de maksat eğlence olsun ama bu tarz eğlenceli günlerin de dinsel anlamda ötekileştirilmesine karşıyım çünkü çoğu bir araya gelemeyen insan bu günler sayesinde bir araya gelebiliyor, küs olanlar barışabiliyor, en önemlisi de çocuklar eğleniyor. Zaten herkes iş, güç, borç, çocuklar, koşturmaca derken bu tarz eğlencelere ya da aile/arkadaş toplanmalarına pek vakit ayıramıyor ama böyle özel gün adı altında olunca ve genelde resmi tatil olunca insanlar fırsata çeviriyor. Aslında tüm amaç bu
Bir dine mensup bayram olduğu için değil yani
Amin inşallah