Yeni yıldan beklentileriniz neler🎄

Çookk amin :pray::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Ayyy bu ne güzel dua, çok amin :smiling_face_with_three_hearts::heart::tada:

1 Beğeni

Katılıyorum

Amin, inşallah :pray::heart:

Praise The Lord Islam GIF by TRT

2 Beğeni

Ahahahah kahkaha attırdın bana deli kız :smile::smile::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

Amiiinnn çookk amiinnn​:pray::pray::heart::heart::heart:

1 Beğeni

Miniğimi sağlıkla kucağıma almak​:palms_up_together: sevdiklerimizle birarada sağlıklı mutlu huzurlu şanslı ve paralı bir hayat geçirmek. Afetlerden, kötü olaylardan uzak bir dünya diliyorum… Herkes için herşey çok güzel olsun​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Öncelikle eşime hayırlısıyla bir iş kurma sonra meleğim elisa Linama sağlık mutluluk huzur versin prensesime ablamiz canana derslerinde başarılarını diliyorum ve yeni doğacak olan bebeğinizde sağ sağlım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah rabbim aklımızda fikrimizde niyetimizde neyi nasip ederse Rabbimiz onu bize kılsın evimize işimize çocuklarımıza huzur mutluluk sağlık versin inşallah yeni yılda kırgınlıklar küslükler varsa bitsin yeni yıla tertemiz sayfa açarak girelim inş prenses ve prens anneleri hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşallah :palms_up_together::nazar_amulet::heart::kissing_heart::heart_eyes::heart_eyes::pray:

2 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :bouquet::rose: tüm dualarımız kabul olsun inşallah :heart::rose:

Aramıza hoşgeldin :tada: @haticederundere

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Sağlıkla bebeğimi içimde büyütüp kolay bir doğum yapmak,sevdiklerimizle birlikte sevgi dolu yıl istiyorum eşimin temiz istediğimiz gibi bir işi olsun çocuğumuz bize çok uğurlu gelsin evimizi kolaylıkla teslim alalım bebeğimiz sağlıklı hayırlı ,tatlı zeki kıpır kıpır tatliş bir şey olsun bu yıl hep sevgi huzur sağlık dolu olalım okulumuzda bitirelim mezun olayım ve herkesin duaları hayırlısı ile onu bulsun​:butterfly:

2 Beğeni

Ve şunu eklemeyi unutmuşum kendi telaşımdan dünyada tüm çocukların yüzünün güldüğü Gazze’ye barış geldiği sevgi dolu bir yıl dilerim

3 Beğeni