Yeni güncelleme geri bildirim

Nasıl pazar olarak gösteriyor

Admin bunun cevabını açıklama ile vermişti gönderilere bakın

Eskiden 0-6 arası gidiyor du artık 1-7 arası gidiyor admin cvblamıştı bunuda memnun kalınmadığı için düzeltti yeni güncellemede eskiye dönecekmiş

1 Beğeni

Ben görmedim bakarım şimdi

Yani haftam pazar günü doluyordu diğer haftaya pazartesi günü başlıyordum. Ama şimdi cumartesi günü haftam doluyor pazar günü yeni haftaya başlicam

Benimde öyleydi şimdi baktım düzelmiş eskisi gibi olmuş

Bnmde oyle

Merhaba arkadaşlar 30. Haftadayım ve doktorum bebek aşağıya inmiş fakat plesentayı kapatmamış henüz diye söyledi bunun sebebi ne bilen var mı

Normalde bugün 28 hafta oluyorum uygulama 28+1 diyor ama bebekle ilgili şeyi okumak istediğimde 29 hafta gösteriyor nedeni ne acaba bilen varmi

@admin uygulama ne zaman eski haline dönecek ana sayfa bebegin haftaları olduğu android için

Döndü, Google Play gir güncelle

1 Beğeni

Kızlar uygulama neden bır gün geri gösteriyor

Ekran resmi atabilir misin? @admin yardımcı olacaktır

Uygulama önceki güncellemeyle birlikte bir gün ileride gösteriyordu yani hafta 30+0 değil de 30+1 diye başlıyordu şimdi tekrar güncellenip eski haline döndü canım ondan olabilir

1 Beğeni

@admin bugün de dünkü haftayı gösteriyor

Attım Can’ım

Hım anladım

Güncellemeyi bugün yaptın sanırıanırım, durum buysa sorun yok. Doğru yani. 7. Gün olmalıydı diyorsun sen şimdi değil mi?

Güncellemeyı bugün yapmadım bınkac gün oldu yapalı. Evet 7 olmalıydı ben burdan takip ediyorum doktor sorunca burdakını söylüyorum o yuzden :smiling_face:

Tamam sorun yok, sen yine burada gördüğünü söylemeye devam edebilirsin. daha önce biz haftaları 0’dan başlayıp 6’da bitiriyorduk, sonra güncelleme ile 1’den başlayıp 7’de bitirdik ama anneler eski sistemin daha iyi olduğunu söyleyince 0’dan başlayıp 6’da bitiren sisteme geri döndük. 1 günlük fark oradan kaynaklanıyor ancak dediğim gibi değişen bir şey olmadı, hafta hala 7 gün yine :slight_smile:

3 Beğeni