Evet diğer makaleler de açılıyor
Telefonunun marka ve modeli nedir acaba?
Redmi note 10
Güncelleme gayet güzel olmuş cıvıl cıvıl insanın içini açıyor. Ancak benim şöyle bir sorunum var uygulamayla mı ilgili yoksa benimle mi bilmiyorum. İOS kullanıcısıyım önceden Android kullanıyordum, Androidde forumda dolaşmak çok keyifliydi ancak İOS da geri tuşu yok ve ben normal İOS özelliğiyle kenardan geçmiş sayfaya gidemiyorum. Üst sol köşedeki Mucize Anne yazısına tıklıyorum o da beni forum sayfasının en başına atıyor sürekli tekrar sayfa kaydırmak zorunda kalıyorum ve bu sıkıcı oluyor. Dediğim gibi bir ayarı varsa da ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim İOS a yeni geçtiğim için keşfedemedim
Başka bir sorun var mı? Hafta anne bebek yazılarının açılmaması gibi?
Wifi den mi telefon internetinden mi bağlanıyorsun? Telefon internetinden bağlanıyorsna 4.5 G veya LTE kapalıysa bu soruna neden olabilir
Hayır uygulama gayet güzel çalışıyor bende herhangi bir sorun yaşamadım ellerinize sağlık
Merhaba . Bebek hakkında bilgi al dedigimde makaleyi dinle kısmını eklemissiniz. Gayet guzel olmus fakat açmıyor. Dinleyemedim. Bir de eski sürümde bebek haftasi + 1 2 seklindeydi eski haline dönerse daha uyi . Böyle kafam karisti. Belki aynı olabilir . Ama ben her cuma yeni haftama + larla basliyordum öyle görmye alışmışım. Onun haricinde diger guncellemelerin hepsi cok özenli olmus. Emeginize saglik
Eski haline dönecek yeni bir güncelleme daha gönderdim bir iki gün içinde yayınlanacak. O zaman eski haline geri gelir. Telefonun iPhone ise hemen güncelleyebilirsin.
Telefonun makaleleri okuması için telefon ayarlarındaki dil ve giriş ayarlarında metin okuma açık olmalı
Wi-fi üzerinden bağlıyım fakat mobil veride de aynı şekilde her ikisi de açık telefonumda
@admin ciğim bende makaleleri sesli olarak dinleyemiyorum
Telefonun kendi ayarlarına gir, dil ve giriş ayarlarında (bu telefondan telefona fark edebilir adı) metin okuma var, metin oluşma motoru seçili olmalı. Yoksa okumaz
@admin emegine saglık oncelikle guzel gozukuyor yeni ozellikleri sevdim. Sadece hafta eski sistemde hesaplanırsa daha iyi olur diye dusunuyorum cunku ultrasonla uygulama denk gidiyordu onceden. Ultrasonda da hesaplama 0 dan baslıyor cunku. Diğer uygulamalarda da aynı sekilde 0 ı baz alıyor. Bu sekilde kafa karısıklıgı oldu sanki…
Sağlıkla kucağına al inşallah Allah yardımcın olsun canım
bunu düzelttim canım, yeni güncelleme incelemede. güncelleme gelince 0 dan başlayacak tekrar
Amin inşallah teşekkür ederimm
Sizde de böyle oldumu benim hafta başlangıcım her zaman pazartesi ama güncelledikten sonra hafta başlangıcım Pazar gösteriyor