Daha once boyle bir durum ile karsilasan var mi ? Kizim bugun 22 gunluk oldu ve 3 gundur hastanede yatiyruz .kuyuk sokumun oldugu yerde sakral gamze killanma dedikleri birsey varmis . Basina gelen var mi bebeklerde dogustan gelen bir durumus .
Şaşirdim şu an benim de bebeğimdede vardi kuyruk sokumunda kıl ama döküldü şu an 5 aylık bu bir hastalikmiymiş doktorlar okadar muayene ettiler hiç birşey demediler
Sadece killanma olmuycak sakral gamze diye int yaz cikar … ondan dolayi emar cekindik sonuclari bekliyorum.
Anladım canım inşallah temiz çıkar sonuçlariniz Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin
Amin amin
Evet benim bebeğimde de sakral gamze var. Sırttaki kordonun tam kapanmadığı durumlarda meydana gelebiliyormuş. O yüzden doktor ultrason önerdi. O gamze kapalı mı yoksa içeriye yani omurgaya doğru bir delik var mı buna baktılar. Ultrason sonucunda açıklık çıkmadı. Yani gamze var ama sinir kordonu kapanmış. Bu da bir sorun teşkil etmiyor dediler.
Benim kızımda da varmış sakral gamze doktor şu anlık korkulcak bisey olmadığını zamanla kapanabileceğini soyledi ultrasondan sonra tekrar değerlendirme yaparız dedi
Arastirmama gore dogustan gelen ama zamanla kapanmayan gamzesi buyur ve omurilgine zarar veririse de. Amaliyat gerektiren bir durum olacagini biliyorum …bizimki emara girdi wonuclari bekliyoruz.
Benim kizima ultrasonda bakilti simdi de emar cekildi sonuclari bekliyoruz insAllh bizimki de temiz cikar .
Gecmis olsun canim insallah sonuclari guzel cikar ilk defa duydum bende hastaneye yatirma sebepleri nedir acaba bebege rahatsizlikmi.veriyoki
Sakral gamze var oğlumda amaxkillanmayi ilk defa duydum
Sakral gamzenin oldugu yerde kil cok yogun .
Suan icin zarar veriyor mu bilmiyorum …Emar cekildi sonuc bekliyoruz . Ama kaka sornu var dok. Sordugumda sakral gamze ile de baglantili olabilir dedi … o kadar damla aldim 1 gun oldu yine kaka yapmiyor kaka yapsada sert kati tanecikli yapiyor buda bebegimin canini cok acitiyor .ikinirken hic durmuyor. Bazen piskoljim bozuluyor bebegin yuzune bi patlatsim geliyor tek basima en cok ondan zorlaniyorum uyuyamiyirum asiri zir olur esimde gece calssiyir gunduz uyuyor . Cok zor bebege bakmak
Ah canim benim sabir sabir kendini birakma suan herseye aglar durmaz anlayamiyoruz malesef 4.5 aylik olsun daha rahat edersin insallah. Anne sutu kabiz yapmaz aslinda canim mamada veriyonmu yada doymuyoda acaba ondanmi kabiz oluyo ki kabizlik cok zor ilk kizimda cok cekdik 10 gubde bi yapardi. Yanliz gercekden zor canim benim Allah yardimcin olsun
Ya boyle her gun yapmaya calisiyor ama boyle1 gunde bi kere fln ilac kullanmayinca . Evet sarilik oldugu icin de mama da kullaniyorum. Gercekten cok zor kimseye de guvenemiyorum .
Bende mastit oldum emzirme dedi doktor mamaya yuklenince bizimkininde kaka duzeni bozuldu sutumde yetmiyo mamayi cogunluk icmeye basladi gunde bikere yapmaya basladi cok huzursuz canim valla bebek huzursuz olunca bizde oluyoruz malesef. Sariligi nasil gecmedimi
Her birimiz ayrı sorunlar yaşıyoruz rabbim yardimcimiz olsun ,benim minnosda sarı kustu çok tedirgin oldum kaç ayrı yere gösterdim sumur ki bir şey cikmadi
Sutunuzden olabilirmi acaba mastit oluncada sut kanli yada sari gelebiliyo
Allah sukur sariligi gecti . Bizde bebelac gaz yapti degistrcem .
Allah korsun ya gercekten insanin cani sıkılıyor . Elimizden birsey de gelmiyor . Rabbim tum bebeislere sifa versin .