Yeni dogan bebekde sakral gamze killanma var

Cok sukur gecdiyse canim bizde bebelac kullaniyoruz suan ilk onu almis esim onla devam ediyoruz bakalim

1 Beğeni

Nasıl anlarim ki acaba mastit olup olmadigimi ,yani bebek surekli emmek istiyor …ucunda falan da sorun yok ağrı sızı hiç bir şey yok

Hemde nasıl bu sakral gamzeyi şimdi duydum ,şimdide mastiti taktım yah mastitsem :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Biz ilk aptamil almistik bebek kaka yapamiyor diye bebelac gectik o asiri gaz yapiyor bitsin sma gececegim . Eger onda da sikinti yasarsak hipe gececegim oda olmasa en iyisi aptamil

Mastit olirsan emmez emdigini kusar canim seninde agrin olur zaten gogusde kizariklik sislik agri vucutta agri korkma bisey yok ozaman sari kustu diyince dedim acaba mastitmisin

Aptamil iceriginde biseyler var diye duymusdum baya oluyo o yuzden almadim ondan bende hipp almak istiyorum aslinda bi cikip buyuk marketlere bakamadim ki mamalara bide okula giden kziim var nereye yetisecem bilemedim. Hip ve sma guzel diyolar canim

1 Beğeni

Anladım cnm vallahi tak8ntili oldum çıktım,bnm minnoş gazdanmis bende çok besleyince çıkardı neden sarı diye sordum sütün yağlıdur dedi Dr ,aile hdkiminede sordum normal dedi çok sykif gaz damlası verdik iyi şimdi çok suku

Esim çok araştırmış golden goat aldık biz Doktorymuzds çocuğuna golden goat kullanmis

Ben oyle birsey duymadim . Ama dedigin gibi hip ile sma cok oneriyolar bende sma deniycem ilk insAllh o iyi gelir bebeme . Senin is de zor valla ben bi bebeye zor bakiyom bugun daha beter mercimek yemistim kimyon atim ama ise yaramadi galiba bebegimin karni sis hic durmuyor .cok fazla gaz var 3 saatir onla ugrasiyom uyumuyda .her pozisyonu denedim ama ise yaramiy

1 Beğeni

İlk cocukaa takintili olman normal canim zamanla gecer oda insan pimpirikleniyo malesef herseye. Doktorlar oyle dediyse sknti yapma sen. Bisey olsa surekli oyle kusardi zaten. Aa evet golden goat vardi bide vallahi bi gidemedim ki mamalara bakim isimlerini falan unutmusum hep keci sutluydi sanirim o oyle hatrliyorum

Kimyon bi ise yaramiyo canim ya biraz idare edicez 2.3 aylik olana kadar gaz yapan seyler yeme bari. Eger yanliz degilsen battaniyeye koyup sallayin gaza birebir bak bu o sekilde uyursa rahatliyo aklinda olsun.

2 Beğeni

Dur hemen deniyom da alisir mi acaba .

1 Beğeni

İlk kziim kolikdi canik bu sekilde rahatliyodu bende bi teyzeden.duymusdum alismiyo sadece sancilaninca yaparsan . Ben yasina girince hic sallamadim kendi yatip uyuyodu alissa benim kiz alisirdi surekli sallardik onu gece

1 Beğeni

Aa dedigin gibi 2 dk saladik esimle uyudu . Gazla ne alakasi var sallamanin anlam veremdim de ama ise yaradi cok tsk ediyom valla bayaktan beri anami aglati kucuk velet I​:sweat_smile::woman_facepalming:

Valla ne alakasi var bende bilmiyorum ama ise yariyo canim bide arabada susuyo biz acillik olurduk arabaya binince susuyodu eve geri geliyoduk agliyodu ne alakasa sallandikca karin agrisi geciyo heralde. Sendende allah razi olsun canim birbirimize destek icin burdayiz :purple_heart:

1 Beğeni

:heart::blush::heart::blush::heart::blush:ayn oyle birbirimize destek olmak icin en iyi yer burasi galiba . Valla bazen en buyuk destegi bu rdakilerden aliyom cogu bilmedigim şeyi burdan ogrendim .bu uygulama sayesinde rahat gebelik gecirdim…insAllah bebegimi de panik ataksiz bir sekilde buyuturum . :blush::heart:

1 Beğeni

Aynen oyle canim bende cok sey ogrendim sosyal medyada kullanmiyorum ben yeni seyleri burda ogrendim hep bebislerimizide burda buyutecez insallah. Mucize bebegide indirdimde ben orasi bura gibi aktif degil sevemedim orayi burdada cogu kisiyi profulden taniyorum artik o yuzden alismisim buraya :face_with_hand_over_mouth::purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

@Hüveyda düşüncelerin çok değerli :bouquet: Ama #mucizebebek uygulamasının da hareketlenmesi, bu uygulama gibi olması için orada da aktif olmak lazım. Bunun için de hepimizin desteğine ihtiyaç var :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::muscle:t2:

Bebekle ilgili sorularimi orda soruyorum burda hic sormadim bildigim sorularada cvp veriyorum ordada aktifim ama orasi bi tuhaf nedense bebekle ilgili sorulari burdada sorduklari icin oraya kimse bakmiyo sanirim

1 Beğeni

Hahaha bende indirdim dedigin gibi aktif degil bende cogunlukla burda aktifim orda cok yanitlanmiyor 1 ,2 kisi anca oluyor . Burda uzun zamandir aktif oldugum icin senin gibi profilerden tanidik geliyor :crazy_face::joy:amanisan profilini falan degitirme kaybederim seni​:joy::joy::joy:

1 Beğeni